- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bwin87
tag
Lehet hogy a Dell 1906fp-met el kéne cserélni erre
-
stratova
veterán
válasz
eszterencs #17 üzenetére
Szerintem nincsen ezzel semmi gond. Lassan uborkaszezonba hajlik az év, kicsit jobban eloszlik az olvasnivaló (esetleg kiderül még pár apró infó a termékekről mire kikerülnek az oldalra).
Tényleg kíváncsi leszek, hogy az ODM-ek milyen gyorsan frissítik a Computexen bemutatott AMD-s modulos szériákat Ryzen mobile-ra.
Mirr Murr jó kis teszt, köszi. -
-
Dhampir
félisten
Na, erre az új Dell notira meg véletlenül találtam rá pár perccel ezelőtt:
Dell Inspiron 15 5576 Review AMD RX460 FX 9830P
Lényegében a Dell Inspiron 7559 házát, kialakítását kapta meg, csak gyengébb kijelzőt és piros színű billentyűzetet hozzá.
-
stratova
veterán
Csak én nem értem, miért csak most mutatták be a 7. gen. APU-kkal szerelt gépeket? Elvileg év végére, jövő évre itt lesz Raven... Tény, hogy ha nincs belőle asztaliban 2/4-kivitel az kezdetben felfelé bővülés és nem váltás, csak így meglepően rövid asztali Bristol életciklusa, ha kijönnek 2/4-es Raven származékok.
-
troviko
senior tag
Imádom a Dell gépeket, csak kva hangosak a teljesen néma Noctua hűtős rendszereimhez képest, és általában nem kompatibilisek semmivel. De örök életű darabok.
-
icon
senior tag
A hírt frissítettem a szervizkönyvben látottak alapján.
-
Nekem az elrendezés és a minimalista dizájn tetszik - a minőségről nem beszélve.
(#7) icon
"A nagyobbik jövevény – melynek mérete állvánnyal 394 x 619 x 53 mm, tömege 10,1 kg – Full HD vagy 4K felbontású kijelzővel kérhető, AMD Radeon 560 vagy 580 MXM modullal szerelik fel..."
A 27"-os modellről volt szó, Te pedig a 24"-os Manual-ját linkelted be.
Dell Inspiron 27" 7775 -
icon
senior tag
A szervíz kézikönyv átvizsgálása választ adhat kérdéseidre, de elvileg cserélhető a memória, a 2,5 hüvelykes merevlemez/SSD, az M.2 foglalatba kerülő SSD, és processzor - a támogatott tipusokat, és a TDP keretet figyelembe véve.
A VGA alkatrészei is az alaplapon vannak, tehát nem MXM kártya sajnos.
-
-
Az asztali ház nagyon tetszik, külön is meg lehet majd vásárolni?
Illetve az AIO Inspiron gépeket mennyire lehet majd házilag hekkelni?
RAM, háttértár gondolom cserélhető, mint a notiknál, talán még a proci is (azonos TDP keretet feltételezve)... de az MXM-es VGA-val mi a helyzet? -
törölt tag
Az a desktop vonal valami fasza WS-t nem fog kapni, két CPU-val, abból a féltenyérnyi termékből. Érdekelne.
-
Már megörültem, hogy a Latitude 7000-es család valami csoda ULV-Ryzent kap, de nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest