Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
-
Normi™
őstag
Egyébként is van hangja az elektronikának nagyobb terhelésnél.Könnyen lehet,hogy túlreagálták a srácok a tápos topikban,de nem mertem kockáztatni mert a P180 Miniben eléggé zárt helyen van a táp.Érdekelnének a tapasztalatok mert változatlanul nem látom értelmét passzívat venni brutális áron.
-
Normi™
őstag
Szerintem nem parasztvakítás,mikor nem kell nem megy mikor kell megy,nekem ez a vakítás inkább...passzív táp amihez szükséges légmozgás,semmivel sem vagy előrébb mintha a tápban lenne egy ventilátor ami mindig aktív.Azt,hogy pontosan hány fokra hevülne légmozgás nélkül nem tudom,csak a topikban leírtakra tudok támaszkodni miszerint megsülne komolyabb terhelés esetén.
-
Normi™
őstag
Nem igazán látom a teljesen passzív tápok létjogosultságát,pláne a hibrid hűtésű tápok megjelenése óta.Régebben akartam egy passzív seasonic-ot vásárolni és a tápos topikban megerősítették azt amit sejtettem,hogy légmozgás nélkül egy platinum is megfő,innentől nem is nézem ezeket.Az viszont,hogy a másik szériát gold minősítésig tornázták az király.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest