- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
-
Normi™
őstag
Egyébként is van hangja az elektronikának nagyobb terhelésnél.Könnyen lehet,hogy túlreagálták a srácok a tápos topikban,de nem mertem kockáztatni mert a P180 Miniben eléggé zárt helyen van a táp.Érdekelnének a tapasztalatok mert változatlanul nem látom értelmét passzívat venni brutális áron.
-
Normi™
őstag
Szerintem nem parasztvakítás,mikor nem kell nem megy mikor kell megy,nekem ez a vakítás inkább...passzív táp amihez szükséges légmozgás,semmivel sem vagy előrébb mintha a tápban lenne egy ventilátor ami mindig aktív.Azt,hogy pontosan hány fokra hevülne légmozgás nélkül nem tudom,csak a topikban leírtakra tudok támaszkodni miszerint megsülne komolyabb terhelés esetén.
-
Normi™
őstag
Nem igazán látom a teljesen passzív tápok létjogosultságát,pláne a hibrid hűtésű tápok megjelenése óta.Régebben akartam egy passzív seasonic-ot vásárolni és a tápos topikban megerősítették azt amit sejtettem,hogy légmozgás nélkül egy platinum is megfő,innentől nem is nézem ezeket.Az viszont,hogy a másik szériát gold minősítésig tornázták az király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI tervezheti az Apple chipeket