Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Ez nagyon praktikusan hangzik. Persze aztán vigyázni kell, mert a buszon még meghekkeli valaki 2 megálló között.
Amúgy tetszik! -
macilaci78
nagyúr
Akkus üzemidőre leszek kíváncsi mondjuk 2 év múlva ugyanannál a terméknél.
Oké, a telefont eldobom ennyi idő múlva, de az a 16-32 giga plusz tárhely még mindig kényelmes lehet és ugye az új eszközzel is kompatibilis. Az akkut vajh hogy lehet benne cserélni? -
moha21
veterán
Elég kényelmes dolog lehet. Remek ötlet.
-
Ez sztem egy tök jó ötlet.
-
ribery22
tag
Olyat tudtam volna elképzelni, amit routerrel is összelehet kötni WiFi-n és úgy megosztani adatokat (kb. mint a NAS, csak wifivel, olyanoknak, akiknek nem kell NAS)
-
Eddie141
senior tag
Hát ez így nagy általánosságban valóban csak az Ipad-osoknak lehet alternatíva.
Az androidos tabletek nagy része bővíthető, de ha mégsem az, akkor is lehet, hogy macerásabb mindezen folyamat a böngészőből
Én az ilyen funkciójú termékeket inkább fényképezőkhöz tudnám elképzelni, vagy maximum kamerákhoz. Ezekre meg már van kitalált termék tehát.. Szerintem haszontalan, legalábbis az én szemszögemből.
Mindenesetre, ahogyan azt már tapasztalhattuk oly sokszor: mindig van valaki, aki megveszi.
Hajrá.A 4órás működés az folyamatos használatra értendő? Vagy annyi a készenléti?
A tegnapi Kingstone SSD sokkal szebb volt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy tetszik!
Oké, a telefont eldobom ennyi idő múlva, de az a 16-32 giga plusz tárhely még mindig kényelmes lehet és ugye az új eszközzel is kompatibilis. Az akkut vajh hogy lehet benne cserélni?