Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Ez rendben van, csak úgy mondom hogy átlagba szerintem így van, inkább a kicsiknek kedveznek ezekkel a perkekkel meg ilyen olyan kiírásokkal, nem ezek miatt lesz jó egy játék, de ezek nélkül kb senki sem venné meg, cod1 cod2-höz nem kellet semmi ilyesmi, de manapság van aki el se tudna képzelni ezek nélkül egy multi fps-t. Természetesen nem leszel ettől gyerekes és komolytalan, csak olyan dolgokkal teszik tele ami annak kedvez aki béna és nem csapatjátékos.
Társaság miatt én is játszanám, talán ez az egyedüli érv ami miatt megvenném, amúgy felesleges, mw2 után de még cod4 után se érzem magamba a késztetést hogy ezt most meg kell vennem, nem nyújt semmivel sem többet. Az a baj hogy mire elfogadható ára lenne számomra, addigra már cod12 lesz, ez van.. -
BalaNce87
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Ennek ellenére mégis a 12 évesek körében a legnépszerűbb a játék, 20 vagy felette lévőket egyre kevésbé érdekli ez a sorozat, komolytalan és gyerekes, csak az egyéni a teljesítmény ami számít. Ettől függetlenül engem is érdekel, de nem látok benne semmi potenciált, számomra már érthetetlen a népszerűsége, persze mw2-vel nem játszottam csak free weekend erejéig, így ez lehet viszonylag sok ideig lekötne. Egy single playert bepróbálok azt el is lesz felejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Energiaital topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest