Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Mi lett Sonkyval? Melózok, lemaradtam
-
Zsom!
tag
Elképzelem ahogy sislaci ül a gép előtt: hogy eddig miért nem léptem be lányként? A közeljövőben számíthatunk egy újabb lányra, de ő már sislaci lesz.
classichp2: miért kell ez? -
törölt tag
visszamennyé kutyámajom
-
Dany007
veterán
válasz
classicph2 #6 üzenetére
Jah én is twollah haverja vagyok és tőle szoktam netezni!
Szal én is repülök mindjárt...
Érdekes, hogy az ilyen misztikus összefonódások csak akkor derülnek ki, amikor már kiborult a bili.
Amúgy meg tényleg szánalmas és személyiségproblémákra utal, ha valaki annyira visszaakar jönni, hogy képes női néven regisztrálni újra, és újra...
A proccesszor dolog már tényleg elég necces volt. Sőt az egész. Túl járatos volt a karakter ahhoz, hogy ne tűnjön fel.
Egy buta 19 éves kis modell csaj idejön és egyből blogot ír, mint újonc. A legtöbb ilyen kis tudatlan először topicot nyit oda ahová nem szabad. Majd csak utána tudja meg, hogy mi a helyzet.
Mind1, gáz ez az egész. Te vagy a leggyengébb láncszem. Viszlát. Sajnálom =/ De legalább a moderátorok jólvégzik a dolgukat. -
ABE
őstag
válasz
classicph2 #14 üzenetére
Aha, 10 percen belül eljöttél, hazamentél, bejelentkeztél másik gépre, stb... Menj már a francba a nyilas dumával! Megírtam korábban priviben is: ha nincs titkolnivalód, akkor tisztázd a moderátorokkal a dolgot, hogy te nem Sonky vagy. Megtetted? Nem. Akkor nincs miről beszélni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
classicph2 #13 üzenetére
a tudathasadásos skizofrénia kemény betegség... kezelésre szorul
-
had423
aktív tag
amúgy nem erre van a "moderálással kapcsolatos kérdések és válaszok" topic, vagy ez nem olyan helyzet?
Tudtam h csaló vagy. Na jó, csak sejtettem. -
SzlobiG
félisten
válasz
classicph2 #6 üzenetére
Ezt a dumát...
Mivel IP cím egyezés volt szerinted miért raktak ki? Gondolkozz...
-
proci985
MODERÁTOR
ha ez a moderátoi tevékenységgel kapcsolatos topikba ment volna a fórumba, úgy akár hihető is lenne.
de nem, logoutra ment.
viszont: ha tényleg ott vagy, akkor mutasd meg, kérjük a képet, együtt. olyan nincs, hogy 2010ben se kamera, se más rögzítésre alakalmas hardver nem akad.
szerk: tedd azt. az ip egyezés a többi (gyanús) tevékenységgel együtt bőven elég szokott lenni indokolt banhoz. fórumhasználati szokásokban is elég közel álltok egymáshoz.
(az mondjuk szerintem még belefér, hogy egy lány otthon haxolja a GTA4et SM2.0ra, ismerek több nőnemű kockát eléggé jó tudással akik még a tetejében játszanak is, de más dolgok nem igazán stimmeltek)
-
Probber
őstag
Sonky. Megvezettél egy egész társaságot. Ilyen könnyen nem kapod meg a visszakerülés lehetőségét.
-
aero.
veterán
válasz
classicph2 #6 üzenetére
Azt hitted megment az új net. Hát nem.
#9: De van.
-
Zsom!
tag
Mint valami rosszfiú: VISSZAJÖTTEM! muhahaha
Cthulhu Dawn: be van rúgva -
Dany007
veterán
Kár volt... Szerintem elég gáz a helyzet. A másik topicban jól látták a dolgokat, ami másnak is szemet szúrt, csak nem mindenki jegyezte meg.
Cu... -
classicph2
csendes tag
Ráadásul a cikkem is törölték...
-
classicph2
csendes tag
Várom a Moderátorok válaszát!
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged