- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ilyen gép lenne benne:
Abit AA8 DuraMax (Socket 775, i925X)
Pioneer DVR-110D 16x (double layer, OEM)
Asus 16/40x (dobozos)
Samsung 160GB 8MB 7200rpm SATA150 (3 év gar.)
Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 128bit PCI Express
Pentium 4 541 3,2 GHz 800 MHz 1 MB 64bit
Samsung floppy 1,44MB (fekete) 2-év
2x DDR2 512Mb 533MHz
Kb ennyi lenne benne
Ennyire elég az a TÁP? -
Hun'reeth
őstag
Ahhoz képest amit nyújtanak iszonyúan drágák. Nem köll!
-
rudi
nagyúr
válasz
detroitrw #19 üzenetére
Bőven elég lenne. Ha ezek a cuccok egyszerre mennek full terhelésen akkor talán ha 80 wattal tudnak terhelni, de ez már nagyon-nagyon túlzó becslés, inkább az 50 watt a reálisg (gondolom ritkán fogsz egyszerre DVD-t írni az egyik merevlemezről és közben a másikra a DVD olvasóval adatokat másolni). Pesze ha kétmagos Pentium és két GF6800 Ultra is lesz a meghajtók mellett, akkor jobb lenne egy nagyobb táp
-
Hy all!
Azt szeretném megtudni hogy a AOpen EZ Solution ház elég lenne e egy:
DVD író
DVD olvasó
SATA ill. ATA vinyó
Floppy
Működtetésére?
Mármint a TÁP szempontjából -
TommyGun
őstag
Most nem azé mondom de szerintem ocsmányak ezek a pecók....semmi egyediség nincs bennük....nagy dizájn túrha.....ez persze egyéni vélemény de a belükkel sem vagyok megelégedve....az én 15k-s Chieftec házam 4x jobb belül....és ezerszer jobban néz ki
Az egyszerűségében van az ereje
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
szépek ezek a házak, de olyan túl egyszerűek.
az impression szép, de azon is bőven volna mit csicsázni.
na meg ugye ennyiért már TTnél oylan modding ház van...... -
erdoke
titán
A PCI-os kártyák lefogatása szerintem stabilabb csavarral, az viszont tényleg kellemes dolog, ha nem kell hozzá csavarhúzót túrni. Ezért jó a nagy fejű, bordázott szélű csavar, ami a Stackerben van.
A fémes kapcsolat pedig a HDD-k hőleadásának tesz jót, a halkítást egy rezgéscsillapításos kerettel meg lehet oldani. -
rudi
nagyúr
-
LukE
veterán
te rudi, azt a negytus fekte-sarga drotos valamit miert irod mindig stabilizatornak? Szerintem a vezetek vagy kabel vagy derot sokkal jobb szo lenne ra
-
FlasH-BacK
senior tag
Ilyen árért nem lenne szabad ennyi hibát ejteni a házakban. A zármegoldások nagyon xarok, meghajtó rögzítők is, ventirácsok is... egyszóval én inkább caseteket vennék, vagy vmi mást.
-
vottokar
senior tag
Szóval a jó öreg H700-asom még mindíg nem rossz vétel. Ezek a házak az én ízlésemnek kissé csicsásak. Jó lenne ha már az Aopen is áttérne a 120as ventiméretre. Nekem is benn vigyorog a 6db 80as venti, bár 12 és 14 dB-esek azért már van hangjuk.
-
Sefter
veterán
ritka szerul néznek ki (túl csicsásak nekem...) de legalább drágák...
-
NoLF
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
hát a rondaság az relatív, én egyikre se mondom hogy ronda, az alu meg még tetszik is, de ennyiért már zsigulit lehet kapni
-
Alvin_ti4200
félisten
Rondák, kicsik és drágák
-
NoLF
veterán
szerintem szépek, minőségiek, kicsit több extrát is tartalmazhatnának, viszont irreálisan drágák...
-
Obi-1
őstag
Nekem szimpatikus az Aopen márka, de ezek a házak valahogy nem fogtak meg. Semmiben sem nyújtanak extrát, és nem is egységes, vagy átütő, vagy egyedi a dizájn.
Kár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest