- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg van az oka, hogy ez az információ fent van. De az Expert sem veszi komolyan, oda baromi ritkán megyek, mert az olyan messze van nekem, hogy oda születni kell,
és mégis vásárolhatok náluk. Igaz nem D4-ben de vásárolhatok... A Speedshop-ban viszont visszaminősítettek véglénynek, úgyhogy dugják fel maguknak azt az amijük van.
-
deicide
veterán
Ehhez képest van olyan regisztrált cég, aki idén még nem is vásárolt, tavaly is alig. Ki van írva ugyan, de ezt nem hiszem hogy követi itt bárki is...
Hogy miből élünk? Tenderekből, projektekből és egy jó részt a termékekből...komponens szinten viszont nem igaz, hogy lassan követjük a piacot, a többi üzletágnál meglehet, hogy így van.
-
Nem tudtam róla. Szerintem csak azért van a megkötés, hogy az alkalmi regisztrálókat elriasszák, de a kereskedelmi törvények szerint aki rendelkezik a megfelelő kereskedelmi jogokkal (vállalkozás, tevékenységi kör, stb) kötelesek kiszolgálni, csupán nem kap olyan jó árakat, mint aki havi 15 milliót hagy ott nekik. Holnap rákérdezek.
-
Nem tudom...
Igazából én talán havi 20-30 ezres átlagot szoktam náluk vásárolni és nem szokott gond lenni. Sőt, ha valaminek sokallom az árát a termékmenedzserek majdnem mindig adnak árengedményt! A szervizük is jó, nagyon normálisak, ha nem kell a kinti beszállítóra várni, akkor 1 hét alatt megjavítják vagy cserélik a terméket.
Viszont valóban egy kicsit lassan követik a termékeikkel a friss megjelenéseket, de ők inkább klasszikus disztributorok nagy tétel vagy komplett projekt esetén mindig adnak jelentős engedményt vagy valami akciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest