- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Nekem az androidos szarjaimon az agyamra ment, hogy nem tudtam kb. semmit párhuzamosan használni.
Az istenített ájfonon sem. Az istenverte win 8.1-ről már ne is beszéljünk mert annál nyomorékabb mobil OS gyakorlatilag nincs (a másik mobilom egy Lumia 930 és telefont még nem utáltam ennyire) - esetleg a firefox de még talán az is jobb volt nála.
Jó dolog a párhuzamos futtatás az meg, hogy a többi rendszert használók nem is tudják, hogy van ilyen az nem az én bajomEgyébként meg a technikai történelem a XX.-ik században tökéletesen bebizonyította, hogy mindig az igénytelen szar terjedt el az igényesebb technológia kárára.
Most jönne az, hogy mert az emberek nagyjából 80%-a komplett idióta de ez már tényleg messzire vezetne.. -
Praetorianus
aktív tag
Az tény, hogy nem "mindenki" a célcsoport. De elég nehéz türelemmel bírni, hogy minden BB topik azzal kezdődik, hogy ez meg az milyen drága, meg fél áron kéne adni, meg ingyen, meg miért nem fizetnek hogy használjam... Bírom, hogy a szakértők ilyenkor megmagyarázzák a dolgokat. A kolléga az imént éppen 30-ezres BB telót szeretett volna látni. A lassan 3 éves Q5 is drágább, de szerinte annyiért kell kiadni telefont. Na most az ilyenekkel mit kezdjen egy gyártó? Ha annyit szán droidra, akkor lehet ballagni a szolgáltatókhoz, és lehet venni tucatnyi olcsódroidot, de a BB anyag- és összeszerelési minőségét azért nem kéne beáldozni, csak hogy egy polcon lehessen a kínai szemetekkel...
-
agyarka
aktív tag
Nekem is ilyen balsejtelmeim vannak.
Már csak abban reménykedem, hogy a dél-koreaiakhoz hasonló érdekből fenntartják a saját oprendszer, még ha lelassult fejlesztésekkel is. 2-3 évente kiadott új keszüléket biztosan olcsóbb megfinanszírozni azoknak akik erre építettek rendszereket, mint az alapokról ujjat fejleszteni. Utóbbi ráadásul idő igényesebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- EAFC 25
- PlayStation 1 / 2
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest