- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Nagyon frappáns akar lenni, helyette katyvaszt generál a mondatokból. Nem az új írókkal van a gondom, csak azokkal, akik illetéktelenül lépik át a blogok korlátait.
-
v.tom
őstag
Bezzeg a régi szép idők. Emlékszik még valaki a Hercules meg Elsa vga karikra? Mekkora istencsászárok voltak anno. Azért alaplapban sajnos csak nálunk ilyen siralmas a helyzet, ahogy kb 10 éve csak asus/msi/abit (rip,abit). A gigabyte is csak kb 5-6 éve kezdett bvejönni a piacra. Sokan nem mernének megvenni boltban egy DFi lapot, mert nem asus, nem ismerik. Van még mit fejlődni.
-
dezz
nagyúr
"Muszáj volt elnézni az Aiptekhez, mert a PocketCinema délelőtt óta rendszerint belecsúszott a tudatalattim periferikus látóterébe, és ijesztőnek tűnt. Ijesztően értelmetlennek. Mert egyébként 10. Mármint 10 db Lumen. A fényerő. Ami nagyon gyönge. A felbontás meg 640x480, ami vicc. A leggázabb mégis az volt, amikor egy DVD lejátszó alatt futott az árnyékolt csótánymozi, fakó volt és érdektelen. Sok díjat gyűjtött és fog még gyűjteni. Bocs."
Ejnye-ejnye, talán nem egy jól kivilágított helyiségben mutatott teljesítmény alapján kellene véleményt mondani. Ilyen körülmények között a nem csúcskategóriás nagytesók sem túl szívderítőek. Sőtét szobában még jó lehet. Ha az árát is ehhez szabják.
-
baliii
senior tag
hát pont nemrég írtam egy logoutos bejegyzés topicjában hogy tuti lesz a jövőnem sok olyan gép ami csak billentyűzet, pedig nem is láttam addig ezt
de nem tűnik rossznak a dolog, kíváncsi vagyok!
-
mephi666
nagyúr
hát "csóró asusék" csak egy murcit tettek ki...
(a reventont szívesebben láttam volna
) 1-2 mondattal nekem is gondjaim voltak így korán reggel... egyenlőre 1kávéval a szervezetemben...
sokan szidják manapság az asust, kb fél éve vettem életem első asus lapját, de tökéletesen elégedett vagyok vele... asrockom is volt egy darabig (azt is 1kalap alatt lehet velük tudni) és az is nagyon jó volt... kb 10éve lapok közül kb csak az asus/giga/abit/msi számítottak márkának...
-
tome.jr
addikt
Nekem bejövős a cikk stílusa, tetszett nagyon.
Néhol többszöri nekifutásra nyert ugyan értelmet egy-egy mondat, viszont volt ami annyira tetszett hogy többször is elolvastam:
A CeBIT klasszabb, itt övék az egyik legnagyobb stand, amihez alapból jár a kiemelt figyelem is, meg egy Lambo, most épp az M-betűs, pedig a Reventont is kapni már, csak levegőt nem percekig, ha kimondja az ember a 1 500 000 eurós vételárat.
Egy óriási hiányossága azonban van a cikknek. Lisa W-ről képet, de azonnal.
-
Tidus
addikt
Azért az ASUS ott a szeren , és ott is marad, nem tudom nélkülük ma hol tartanánk!
-
luw2win
őstag
Durr a galériába
-
Sandormaster
aktív tag
Tök jó ez a galéria megvalósítás, én most látom először de sztem sokkal jobb mint egyes külföldi oldalak(pl tomshardware) képnézegetői! Benyomták a PH!-n az SPM fokozatot, cikkek, fícsörök miegymás, véget ért a téli álom
-
Killing
addikt
Sok sikert a randihoz!
Ebbe már jóval több lelket vittetek!
Az 500 gigás SSD meg a Lambó az enyém!
Az ASUS ennyit fejleszetett sunyiban?Erre a CEBIT-re elég bő termékpalettát hoztak össze. -
simonzé
addikt
A legtöbb mondatot kétszer-háromszor el kellett olvasnom hogy valamennyire értelmet nyerjenek... Keopsz - nem ez volt életed cikke.
-
zed1983
őstag
Úgy látom, hogy Asus nagyon belehúzott
Az első képen lévő gép nagyon "állatra" sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest