- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soap
csendes tag
Srácok nagyon megtetszett a Casio G'zOne Rock kütyü és komolyan fontolgatom hogy szeretnék egyet beszerezni, a bökkenő az hogy magyar érdekeltségű oldalt kb. egyáltalán nem találtam...
Esetleg nem tudtok valami infót azzal kapcsolatban, hogy ezt külföldről be tudom-e úgy szeretni, hogy használható is legyen kicsiny hazánkban a telefon? -
Ricardo
titán
Nem rossz "kis" ketyere, megnézném milyen kézbe fogni. a strapa mivolta számomra is furcsa.
-
atike
nagyúr
Elég nehéz elhinni, hogy ez strapabíró....
-
Egzee
őstag
Az exilim az egyik kedvencem.
-
plus44
veterán
Ízlés dolga. De nézz utánna, HA érdekel, és meglátod, ezek közel sem rossz telefonok. Sőt, ezerszer jobbak azoknál a hulladék tömeg cuccoknál, amit itt telefonnak hívnak. Ezekben olyan kamera van, amiért itt mindenki sír, olyan kijelző, amilyet mindenki egy 6000 forintos Nokiába akar belepakoltatni és még sorolhatnám. Na akkor mi is a szar?
-
plus44
veterán
Nem épp ilyen "kagylóra" számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest