- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Pénzt egyértelműen a bódéból lehet kiszedni. Ehhez jön jól egy azonos színű, papír nélküli donor autó. Motorral könnyebb szponzoráltatni. Volt, hogy kaptam egy biztosítós kontaktot. Bementem, keresgéltem az embert. Egyszercsak egy emelt hangú telefonbeszélgetésre lettem figyelmes.
-Már a múltkor is megmondtam, hogy ezt a bukósisakot nem akarom itt többet látni!
Na, mondom, megvan az ember. -
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #51 üzenetére
Haverom kátyúkárt szenvedett motorral. Óriási mázlija volt. Nem esett el, BKV által használt főútvonalon történt, épp arra sétált egy fotós profi géppel, aki hajlandó volt tanúskodni, épp egy ismerős helyszínelő rendőr volt aznap szolgálatban és volt számla a két tönkrement kerékről. Jól is jött, mert spéci kerekek voltak. A biztosító nehezen emésztette meg az 1,2 millás kárt, de saaaajnos nem volt mit tenni, fizetnie kellett.
-
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Simli bt az egész. Megállapítottak 400 rugó összkárt, amiből 130 a roncsérték. De, ezt nem a biztosító fizeti, hanem egy velük szerződött cég. Hát, mondom, nekem nyóc. Hívott egy ember, hogy akkor vinné az autót. Mondom jó, de mi lesz a 130 -cal?
-Hát ő csak 40 -et fizet.
-????
Kiderült, hogy ha a biztosító által megállapított roncsértéknél kevesebbet fizet a biztosítóval szerződött átvevő, akkor kérhetem a különbözetet a biztosítótól. Szóval, a biztosító által készített képek alapján a biztosító szakértője megállapít 130 -at, majd ugyanezekből a képekből az átvevő cég képviselője megállapít 40 -et. Milyen fura! Erről viszont nem szólt semmilyen hivatalos dokumentum. Abban maradtunk, hogy ha utalja a különbözetet a biztosító, akkor viheti a csávó az autót. Így is történt. Vajon hogy lehet ilyen szerződött átvevőnek lenni? -
Somatom
veterán
Tavalyelőtt egy kamikaze gtk. -t csinált a Kalosomból. 500 -ért vettem egy haveromtól, hat évig volt nálam, 400 -at fizetett a biztosító, így hát elengedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest