- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Amikor megvettem anno a Suzuki Swiftet, egy csomószor égve felejtettem a lámpát, és elég neki fél óra hogy lemerítse az akksit. Qrva nehéz volt hozzászokni hogy nem kapcsolja le automatán a világítást. Most nyilván jön a válasz hogy aki hülye haljon meg, én vállalom, emberek vagyunk, néha van ilyen.
A harmadik eset után, amikor bevásárlás után ott álltam a cuccokkal és próbáltam keresni valakit aki bebikázza, nagyon jó lett volna egy ilyen kütyü.
Azóta lecseréltem a kocsit, de vettem egy hasonló cuccot és már egy csomószor kisegítettem másokat. Szerencsére nekem még nem kellett. -
kovy79
őstag
És most ezzel hogyan is cáfoltál meg?
Megérte? Meg!
Hülye lennék?
Vettem egy powerbankot, ami +10K-ért ráadásul beindít egy autót is...
Egyébként az elmúlt 6 hónapban az enyém és az asszony autójának az akksija is bemondta az unalmast és ezerszer egyszerűbb egy 10dkg-s dobozkával indítani (hogy legalább eljuss új akksit venni), mint "bikakábelezni", amit ráadásul a mondern autók nem is feltétlenül díjaznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest