Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Ádám16 #60 üzenetére

Nem tudom nálad, hogy van, de igazából nálam, igen, milliméterek számítanak. Ha, nem így lenne, akkor mindig lehetne azt mondani (sokan jönnek is ezzel), hogy de hát ez nem is sokkal nagyobb, mint amaz. Ez pedig "amaznál" alig nagyobb (és ezzel együtt nehezebb is). Így szép lassan elérjük a 7"-os, 300g+ teleizét.

#61 Noukoum
    "Ezért sem képátlóval kell dobálózni hanem fizikai méretekkel ... "
    +1 Nagyon jó példa erre a Sony készülékei, amik nekem nagyon sok szempontból tetszenek. Nincs lyuk, sziget, stb. a kijelzőn, szélességre jó, súlyra jó, de a magasság (hála a hülye képaránynak) ... na, ott bukik a sztori. Se elérni nem lehet a tetejüket, sem kényelmesen zsebre tenni (tudom van az a zseb, amibe ez is belefér, de az enyémből pont kb. 1 cm-el lóg ki)

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Örni #7 üzenetére

A hülye epül, mi? Sz@rt se értenek hozzá. Bezzeg a droid gyártók! :(((

#10 joey04
    Nem tudom az olcsót miért tetted idézőjelek közé, de itt a cél, ill. az elvárás szerintem sokak szerint nem egy olcsó, hanem jó (nem feltétlen kell csúcs mindenből), és ki méretű készülék.

#12 Wajk
    Ez így elsőre nagyon jól hangzik.

#13 Ádám16
    Az 5.92" azért nem 6", és én már ennek is nagyon tudok örülni.

#15 roli543
    Az, hogy mi kevés és mi nem, szerintem relatív. Én nem egy emberről tudok, aki azért váltott droid-ról almára, mert volt ilyen kis készülékük. Ha, nem lett volna, akkor nem vették volna meg a nagyobb almát, hanem jó eséllyel maradtak volna Android vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák