- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Elmagyarázni az OO-t valakinek megvan 15 perc alatt. Ez tiszta.
De ha ezután tanítod neki a használatát is, azt vettem észre, hamar elszáll az értelem bárkiből.
Félreértés ne essék, nem nézek le senkit, de magamról tudom, hogy nem kevés időmbe telt mire télleg el tudtam magamban rendezni mindent, amit "hablatyoltak" anno.
eziskamu:
Nem az a nehéz, hogy elmond, ez egy ember osztály, neo pedig egy ember. Hanem, hogy neo egy extended ember, akit át lehet adni pl egy robot osztály objektumának, aki használja neo metodusát, és tud ezt meg azt csinálni.
AMúgy C++-hoz is van rengeteg "osztálydefiníció" (C++ -ban nem tudom a helyes nevét, ne bántsatok
) mint JAVA-ban. Azokat megkeresve és használva az is tud jó lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Billentyűzet gondom van
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest