Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Elmagyarázni az OO-t valakinek megvan 15 perc alatt. Ez tiszta.
De ha ezután tanítod neki a használatát is, azt vettem észre, hamar elszáll az értelem bárkiből.
Félreértés ne essék, nem nézek le senkit, de magamról tudom, hogy nem kevés időmbe telt mire télleg el tudtam magamban rendezni mindent, amit "hablatyoltak" anno.
eziskamu:
Nem az a nehéz, hogy elmond, ez egy ember osztály, neo pedig egy ember. Hanem, hogy neo egy extended ember, akit át lehet adni pl egy robot osztály objektumának, aki használja neo metodusát, és tud ezt meg azt csinálni.
AMúgy C++-hoz is van rengeteg "osztálydefiníció" (C++ -ban nem tudom a helyes nevét, ne bántsatok
) mint JAVA-ban. Azokat megkeresve és használva az is tud jó lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest