Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
neem, a tények nem idegesítenek csak te xD hülyülök ám bár a múltkor tényleg felbasztad az agyam, hülye troll : DDD
megnyugtatott h minden hírnél szidsz vmit
várom már a bulldozer ph-s tesztet, ott mi lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olyan jó kedvem lesz a ph-s hírektől, cikkektől pedig semmmire nincs pénzem
ez az ócska szar gépem mégis mindig meglep, most épp az f1 2011 h max beállításokkal 32 fps-t produkál dx 11-ben 1680as felbontáson bár 1-2 dolgot visszavettem high-ra h meglegyen a 40 fps autóshoz de elképesztő, most már a battlefield 3 gépigénye is hivatalos, még ott is esély van mediumon szerintem....
ezt csak azért mondom mert ez 1 2 éves alsó-közép kategóriás gép, most aki megvesz 1 sb-et v 1 bulldozert 1 jó vga-val ahhoz se kell nyúlni 2 évnél előbb 1 átlag usernek...
ezért nem értem h miért akar mindenki óriási teljesítményt, úgy is rád erőltetik a cserét 2-3 éven belül vmi okosság miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
várom már a bulldozer ph-s tesztet, ott mi lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez az ócska szar gépem mégis mindig meglep, most épp az f1 2011 h max beállításokkal 32 fps-t produkál dx 11-ben 1680as felbontáson bár 1-2 dolgot visszavettem high-ra h meglegyen a 40 fps autóshoz de elképesztő, most már a battlefield 3 gépigénye is hivatalos, még ott is esély van mediumon szerintem....