- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
-Gerzson- #15 üzenetére
Nem tudom, mi a problémád a Samsung megoldásával. Nekem sima S9 van, de ha kicsit a kamera látóterébe kerülök, már felold a kijelző. Az írisszel kombinálva az arcfelismerést nagyon gyorsan működik. Még sötétben is meglepően jó. Szerintem vedd fel újra a mintákat! Lehet, hogy nem voltak ideálisak a körülmények, amikor beállítottad, azért hibázik többet.
-
Mr.Grincs
veterán
Mégsem pukkad ki a bitcoin lufi? Érdekes
-
<Lacy85>
addikt
Akik minden gyártó minden új készülékénél valami világmegváltó csoda innovációt várnak, azok árulják már el, hogy mit szeretnének még látni egy mobilban, amit a mostaniak nem tudnak?
Esetleg egy új akku technológia jöhetne, amivel kibírnának 1 hetet, aztán kb. ennyi. -
Sanraith
aktív tag
Ha tudja tölteni a Gear watchokat, akkor egész hasznosnak tűnik, mert így nem kellene külön töltőt vinni a hosszabb utazásokhoz.
-
Ez most komoly?? Egy kiegészítő, opcionálisan használat funkcióra gyúrnak, mint fontos elem??? Heeee??
Kifulladni látszik az innováció itt is?
-
nozs23
addikt
Ennek akkor látnám értelmét, ha a csomag része lenne egy Airpods szerű füles, amit fel tudsz úgy tölteni hogy rárakod a készülékre. Amúgy egy gimmick az egész.
-
hyperspace
őstag
Kicsit soványnak érzem S10-nél a 3500-as akksit töltéshez. Elég lenne a legnagyobbnál szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest