- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurvagyi
tag
Megérkezett. :-)
Challenge accepted!
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Nem tud valaki valami jó kamera programot?
A gyárival sajnos a viber max 10 másodpercet tud felvenni.Köszi
-
tothandras80
tag
Üdv! Wifin keresztül mekkora a legnagyobb letöltési sebesség? Milyen beállítást kell megadni, hogy a lehető legnagyobb sávszélességet kihasználja? Természetesen a telefon beállítására gondolok
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Na ezt is megertük, Apple mar a BB-töl is "kölcsönöz"..
-
Gzolo
senior tag
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Z10 STL100-2.
A hangszorója rosszalkodik :S Nagyobb hangerőn torzít, recseg. Ezt javítják garanciában? Part Nero GSM-nél vettem a készüléket. Valakinek tapasztalat?Köszi előre is.
-
rbalint88
addikt
Telekomnál:
BlackBerry Z10 LTE
kártyás csomagban 70 990 Ft (-10 000 Ft) -
lugosi
MODERÁTOR
Juhé megjött nekem is a frissítés.
Ezzel együtt megkaptam az akkukijelzés bugot. Király.
-
hericstamas
tag
válasz lugosi #19071 üzenetére
Teljesen meg vagyok zavarodva. Kb. tavaly október óta van z10-em. Először 1-es, majd 2-es.
Ami nekem nagyon fura az a szoftverfrissítés. Pl. a mostani legújabb verzió amit mindenki megkapott már szinte, nekem még nem érkezett meg. De semmi baj, kb. egy hete felettem sachesivel "ahogy kell" a t-comosat.
Az akkumulátor kalibráció nekem is elment stl100-2-n. De ezt a 2-esen annyival le lehet tudni, hogy lemeríted annyiszor amíg bekapcsolás után 3%-ot nem mutat, majd teljesen feltöltöd. Ezek után 1-3 teljes töltési ciklus alatt teljesen beáll.
A rádió modul is meghülyült, dobálta a jelet. A wifi is ledobált. Ez az a bizonyos probléma amit mindenki a tplinkre vagy kire fog. Visszatettem a linkkel a gyári utolsó hivatalos romot (nekem) 2102. Ezzel sem oldódott meg a rádió bajom. Merült is rendesen a gép. A lényeg, hogy valamelyik korábbi frissítéstől teljesen meghülyült a telefonom, valamelyik leak lehetett. Azóta folyamatosan wifi és mobilháló bajom volt 2G-n és 3G-n is. A pálcikák hol elfogytak, hol jók voltak. Az a baj, hogy nem is emlékszem mióta volt ilyen, csak most tűnt fel.
A lényeg, hogy mérhetetlen mennyiségű security wipe, autoloader, meg link, meg sachesi után amikor már feladtam. Visszatettem a linkkel a gyári romot dobálta a jelet ahogy eddig is, aksi is elmászott. Mondom úgyis gyári holnap szervíz. Erre másnapra semmit nem változtattam megjavult. Az aksit újra kalibráltam. Most a gyári 2102-vel olyan mint amilyennek mindig is lenni kellett volna. Folyamatos wifi, ha nincs mobilnet. Két fiók push-olva. Tegnap reggel óta 57%-on vagyok. Ilyen még nem volt. Nem csak legenda amit egyesek itt írnak az üzemidőkről. Androidos cuccok is vannak fenn snappel. Csak egyszerűen valami nagyon meghülyül szegény készülékekben. Érdemes lenne kitapasztalni, hogy lehet ilyen szép gyári állapotra hozni. Nem lehet,hogy valami vírus szívat minket. Mindenkinek teljesen hasonló hibákat generálva. Lehet, hogy valamelyik leakben volt valami...Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
hericstamas
tag
Az új frissítésről meg annyit, hogy a munkatársam stl100-1-e full gyári szoftver. Megkapta OTA az új frissítést. Úgy elszúrta a telefont, hogy az durva. Melegszik, nem csörög meg ilyenek. Azért ez erős. Full gyári szoftverren nem működik a mostani frissítés. Most álljon neki az illető security wipe-olni. Azért ez égő szerintem. Valamit megint rendesen elb@sztak.
[ Szerkesztve ]
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
eventus
veterán
válasz hericstamas #19072 üzenetére
Nincs vírus... Tudni kell használni és karban tartani az "okos telefonokat", ahogy a számítógépeket is.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
tresh
veterán
válasz hericstamas #19073 üzenetére
Érdekes..
-
dani3l
őstag
válasz eventus #19074 üzenetére
Pedig nekem ez pl magyarazat lenne arra, miert merül le egy nap alatt repülö modban.. Na nem kifejezettem a virus, de hogy valamit esetleg elb.sztak.
Kb egy hetes telefon, szinte nem is hasznalom, csak probalgatom, a rendszerfrissiteseken kivül meg csak egy-ket app került föl eddig, szoval nem "barbarkodtam" szet a rendszert. -
rbalint88
addikt
válasz turbulencia8 #19077 üzenetére
Lehet, hogy láma kérdés, de a push miért fogyaszt többet? az csak akkor forgalmaz, ha levél jön, nem? Szóval ha mondjuk nekem jön egy nap 10 levelem, de azokat jó lenne azonnal megválaszolni, akkor érdemesebb pushon hagyni, mint negyed órás frissítésen. Vagy tévedek?
Vagy a gonosz gúgöl látja, hogy BB-n szinkronizálsz, nem droidon és akkor jól megszívat(ja az akksidat)?
[ Szerkesztve ]
-
MLmot
tag
válasz eventus #19074 üzenetére
Jaj ez kicsit durva volt!
Gondolom a teljesen nulláról való install el lehet rontani, dugd rá nyomd meg a gombot húzd le. Itt sok a hibalehetőség...
Ennyire elvakult fant mint te...
Mint kellene karbantartani? Nincs rá semmi program ami bekavarhatna...
Egyszerűen szar.dani3l
De ha minden más rendszer lekezeli a BB nem akkor te nem tudod kezelni vagy a többi rendszer a szar, logikus nem?[ Szerkesztve ]
-
-
MLmot
tag
Ill az is érdekes ha frissítés elött minden ok, azután nem jó, majd visszatérve a régire megint jó, akkor is a felhasználó a hibás gondolom.
Ill ha nem egy embernek jön elő frissítés után a hiba, akkor minden felhasználó a hibás...Ma írt valami cikket a CB, még nem olvastam el, csak a címet, hogy a lojalitás nem tartja el a családot több pénz kell.
Csak átfutottam. A fejlesztői visszatérítésről szól.
Ha már ők is elégedetlenek akkor mi lesz?
Lehet védeni a BB meg nem figyelembe venni a számokat, hogy sok országban lenullázták magukat. De akkor az nem fanság hanem f...ság.
Most olvastam egy appról hogy van már iosre androidra és tervbe van winre, BB-t nem említették.
Sajnos már sehol nem számolnak vele... -
MLmot
tag
válasz dani3l #19083 üzenetére
Nagyon nagy kár szerintem is én is kedvelem. Csak az elvakult imádatra hoztam fel példaként.
Hogy a felhasználó a hibás bármi baj van.
Mondjuk Chent se értem, hogy milyen mobillal akar betörni.
Oké a Classic, de egy két fanon kívül nem sokan fognak annyit adni érte.
Vagy ha z3 gagyira gondolsz, egy kínai vacakért annyit kiadni, hasonló, mobilok itthon 30-40ért vannak (pl navon).[ Szerkesztve ]
-
MLmot
tag
válasz turbulencia8 #19085 üzenetére
Az jópofa
-
rbalint88
addikt
válasz turbulencia8 #19085 üzenetére
csak annak a hurcolásához kell legalább egy homártasi, mert zsebben nem fér el, az tuti.
Nálam a max külméret az kb a Z10-é -
turbulencia8
őstag
Nekem nem volt méretbeli gondom a phabletekkel, munkában öltönynadrágot, egyébként meg oldalzsebes nadrágokat hordok, azokban kényelmesen elfért a tégla is. A nagy akku számomra fontosabb lenne.
-
turbulencia8
őstag
Mondjuk a Z10 mérete valóban kiváló, most nézem hogy egy ilyen 3300mAh-s akkus tok csak 27 USD. Túrázáshoz (és egyébként is) egy ilyen lenne a legjobb számomra, ezt a csodát valaki próbálta már?
-
MLmot
tag
válasz turbulencia8 #19089 üzenetére
Túrázáshoz ez is kevés lenne, mert modjuk a kb 1,5 órát megduplázza.
Az is kevés.
Szerintem oda inkább céleszköz kell ami alapból bír kb 15órát.
Én pl egy bringás garmin edge 605-öt használok.
Van a garmin dakota az már vmi 35-től elérhető.
27 dolcsiért nagyon olcsónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
+1 akiknél frissítés után bug-os lett a rendszer. Telefonálás közben nem reagált az érintő semmire, újraindítás követően nem indult el a rendszer hanem miután elérte a 100%-ot a kék csík úgy maradt. Csinálok egy wipe-ot utána meglátjuk.
Forget about it
-
CloZee
aktív tag
Valamilyen adblock van BB-re? Olyasmi mint droidon az Ad-away (hosts szintű), vagy minimum egy böngészőbe beépülő
-
func93
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy érezhető valami nagyobb különbség az STL 100-1 és STL 100-2 között?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
sasa134
addikt
-
Orgi
addikt
Hosszas tervezgetés és fórumolvasás után ma én is beléptem a klubba egy stl-002-vel, este megkezdődik a belakása
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...