-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
Mikor megjelent a legújabb hivatalos oprendszer, Sachesivel tettem föl először a Vodásat, majd a T-set.
Mindkettővel voltak bug-ok, droid appok után furcsa viselkedés, stb...
A héten föltettem a T-set autoloaderesen, appokat újraraktam, majd az app beállítások mentését visszatettem.
Azóta eddig semmi bug nem jött elő.
Sőt, az akkuidő is határozottan jobb lett, az eddig "épphogy látott" wifi is erősebb lett, pedig a körülmények nem változtak.
És azóta minden reggel 100%-on várt a feltöltött telefon.
Azt még nem néztem, hogy hány %-nál kapcsol ki.
De összességében mindenképp megérte az autoloaderes telepítés.Más: Winfos 8 alatt hogy a francba lehet megcsinálni, hogy a telefont lássa "Z" meghajtóként a gép?
XP és Win7 alatt teljesen OK minden, de ugyanazokkal a telefonbeállításokkal a 8-as nem látja. A Link látja ugyanakkor a telefont.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
teo77
őstag
Sziasztok! A Viber másnál is melegiti a telefont? Na, meg néha kiloheterlenul befagy.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
KSparrow
őstag
ú, srácok, nagyon jót találtam a Z10-zel Eddig mindig USB-n kötöttem össze a géppel, ma meg, mikor lehúztam, ott maradt a Z drive, és el is értem a file-okat. Wlan-on kereszül, vezeték nélkül szinkronizál a LINK-kel! Á, ez nagyon király, jó, hogy másfél hónap után feltűnik
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Danny750
őstag
Ilyen alapvető alkalmazásokat, mint a face és a Viber illene javitaniuk már...
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
MIFtIli
aktív tag
Vettem egy új Z10 stl100-2-őt németországból ebayről. Zizeg a töltőcsatlakozó, nem tudom mi baja lehet. Amúgy jól működik, kicsit gyorsan merül, de ahogy olvastam ez normális. Elvileg van rá egy év hivatalos garancia, csak én Dániában vagyok itt pedig ez a cég nincsen jelen.
Visszaküldjem? -
che 1990
tag
válasz Danny750 #19913 üzenetére
A facebookról annyit, hogy ma volt egy állásinterjúm amire késve indultam el, nem tudtam felkészülni.
Párom mondta, hogy majd elküld minden szükséges információt, hogy út közben át tudjam nèzni...
Vicces volt, hogy a Z10 csak az interjú után jelzett, hogy fb üzenetem érkezett, sokat értem vele
Tragédia a fb üzenetkezelése, nem tudom, hogy a többi platformon is ilyen vacak, vagy csak nálunk. -
dani3l
őstag
válasz MIFtIli #19918 üzenetére
Nekem is olyan erzesem volt, mar csak azert is, mert az egy eleg jo magyarazat arra, miert merült rohadt gyorsan barminemü hasznalat nelkül.
Enyem <egy nap alatt csutkara lemerült repülö mondban (vagy zuhano modban? ).
Vissza is küldtem csereltetni, nem akartam kesöbb szivni vele, szerintem ez marhara nem normalis tovabbra sem..Ki volt az elado? Mert en meg nemetorszagba küldtem vissza a telefont.. Igaz egy webshopnak, az csak nem adja el ebayen.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Valami új Z10-hez hasonló nagyágyú jöhetne amúgy már.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
nagyúr
Baráti kérdés, most megosztom:
Hibajelenség: A Z10 névlistája valahogy kavarban van a Facebookkal... Híváskor nem a beállított cserngőkép, hanem a fész profilkép jön be.
Továbbá elmentéskor szól, hogy a szám, már mentve van! No persze nincs olyan név.
Majd! Ha elmented mégis.... A szám továbbra sem lesz bent, mert a beírt hívó újfent nincs semmihez kapcsolva.Hogy javítható a névkezelés? Pár nevet érint, de kínos, hogy random a hiba. Akit ma látsz, holnap lehet, hogy nem ismeri. Ez nagy gond.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
Telekomos vagyok és nem kapom meg, és nem is tudok küldeni MMS-t a készülékről.
Mit hogyan kell beállítani?20 éve a Prohardveren
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Polarstar #19928 üzenetére
Régen nekem is összekeverte a névjegyzéket, pl hivott valaki, de nem az ő nevét írta ki, s Facebook nak nem volt hozzá köze, a következő frissitessel rendbe jött, de nekem valamiért összekapcsolta a hasonló nevű vagy számú nevjegyeket, és amíg rá nem mentem az osszekapcsolas megszüntetésére produkálta ezt a hibát
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Pitypangom #19935 üzenetére
És ezek mind "kis" méretűek?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
tezsparker13
tag
Z10 STL-100-2 hol érdemes venni, ami megbízható?
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
-
sasa134
addikt
Van pár szabad hely az 50 fős Blackberry Z10/Z30 BBM csoportban, akinek van kedve csatlakozni, írja meg a BBM Pin-jét privátban és felveszem. Ez egy nagyobb csoport, és régebb óta létezik, jó társaság, mindenféle témában lehet csacsogni, de a fő vonal a BB.
Avanti Roma
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Pitypangom #19935 üzenetére
En hasznalom a facebook-ot, nalam tokeletesen mukodik. Olvasom hogy mindenkinek baj volt vele...nalam az elso naptol semmi problema nem volt vele.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz lezerpiramis #19945 üzenetére
Nalam van app, kopp-kopp de meg soha nem volt baj vele. Remelem nem is lesz...hasznalom napi szinten tobbszor.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
KSparrow
őstag
válasz MiklosSaS #19946 üzenetére
Én is használom a gyári appot, semmi bajom nem volt vele, a gépes böngészős felülettel több bajom volt eddig, mint mobilon. Mondjuk ha valakit lenémítok chaten gpen, akkor a telefon ezt nem tudja, és villog, de ez legyen a legnagyobb gond
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Orgi
addikt
Nekem a gmail kapcsolatkezeléssel volt gondom, másnak nem volt ilyen?
Felvettem a telóba egy kapcsolatot ideiglenes névvel, helyi + gmail beállítással. Aztán a gmailban módosítottam rajta, fényképet is bányásztam, de ezeket nem vezette vissza a telóba. Végül letöröltem a helyi kapcsolatos részét (szétválasztottam és csak a gmailost hagytam), de ezek után se vezette vissza a telóba a gmailen elvégzett módosításokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest