- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
smrJoe
tag
Pár napja vettem egy ilyen telefont, azt a kérdést tettem fel magamnak... miért nem hamarabb vettem!!!!
-
Danny750
őstag
Am nagyon jó a navigáció
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
smrJoe
tag
Mitől van az hogy bármeddig hagyom a tőltőn a telefont csak 97% ig tölti fel....?
-
littledon
tag
Készülékszoftver frissítésénél találkozott már valaki [A:0x00000080] ezzel a hibakóddal? A telefon azt írja, hogy a legfrissebb szoftver van rajta a BB Link pedig mindenáron frissíteni szeretné majd telepítésnél ezt a hibakódot dobja ki és nem telepíti. Valami Alfa, Béta szoftvert akar telepíteni gondolom, vagy tévedek?
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
-
cris78
őstag
A biztonsági adattörlés mennyi ideig tar?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
Yeeehhhaaaawwww!!! Akkor dugom töltöre
Köszi Zozo!Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
eventus
veterán
Szegény Famous
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Longd
csendes tag
Sziasztok! Felrakta valaki ezt a verzioju frissitest ? 10.2.1.2947
Elvileg ez hivatalos, de en nem vagyok eleg tokos hogy kiserletezgessek. -
eventus
veterán
Ismételni tudom magam: Jók a visszajelzések a térerő, wifi, android alkalmazások terén. Anomáliák azonban ugyanúgy előfordulhatnak.
-
ripla
addikt
válasz smrJoe #18206 üzenetére
párszor lehúzod, majd visszadugod, megint le, megint vissza. aztán egyszer csak jó lesz. elvileg utána soha többet nem fog ilyet csinálni.
ha meg majd fényképezni akarsz, és azt írja ki, hogy a kamera használatban van, akkor újraindítás kell neki. elvileg utána azt sem fogja többször eljátszani. -
eventus
veterán
Navigátor nagyon segítőkész, jó a statja
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Kicsit mar kezd idegesiteni hogy par program megnyilik es nem hajlando reagalni semmire..tapogathatom a kepernyot orakon keresztul...csak a "restart" orvosolja.
Valakinek valami otlete ? (skype, ebay, facebook, twitter, bongeszo....ezek csinaljak)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #18241 üzenetére
Sorban haladva az appokkal:
skype nálam megy, sőt a háttérben is megy. Ha kapok üzenetet, akkor kirakja a csengős értesítést, hogy jött üzenet. Szerintem jól működik.
Ebay: nem próbáltam.
Fukbuk: egy f.s. Működgetett, de úgy elkuhta a névjegyeimet, hogy üröm volt nézni, így törlés és telefon visszaállítás lett a dologból. A jövőben ezt az appot hanyagolom.
Twitter: teljesen hibátlan, nagyon jó kis kliens szerintem.
Böngésző: talán a legjobb mobilos böngésző amit eddig használtam, ez a végső gondolatom, hogy ha ezzel gond van nálad akkor valami komolyabb gondod lehet oprendszer terén. -
sasa134
addikt
válasz MiklosSaS #18247 üzenetére
Nem értem.
Egyéb appok, valami androidos móka?Egy appnak sem kéne fagynia,ez nem normális. Biztonsági adattörlés, ha tuti nem vmi user error (sorry, csak volt már hasonló panasz, akkor a user nem tudta, hogy az appokat először fel kell tolni az active frame-be és ott lehet bezárni)
Avanti Roma
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.
Ma vettem egy Z10et.A problémám a következő.Szakadozik a wifi.Nem tudom mitől függ,de kicsit idegesítő.Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest