- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
10000!!
LOL nem hiszem el, hogy nem sikerült, pedig már napok óta erre készülök...
elhamarkodtam...[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Ja igen, azt nem mondtam,hogy előtte 2évig droidoztam. Fél éve váltottam wpre,pontosabban, Lumia 720ra.
Tetszik meg minden,gyors, aránylag stabil, de valahogy a BB húz magához 😊Amiatt esetleg,hogy mi lesz a jövőben a BBvel, vajon kell e aggódni?
Már próbáltam, tetszett is, de mégsem vágtam eddig bele. Ja és vodás vagyok,uh.érdekelne hogy a trémobilnál független e még 😊 -
nagyúr
válasz razzorr #10004 üzenetére
Mi lesz A BlackBerry-vel? Nem értem mire kell gondolni. Fejlődik, alakul, csiszolja a szolgáltatásokat.
Telekom: hajjaj, nem kapsz már függetlent, mert elkezdték függősíteni (kipróbálták az új emberkék) ui vásárolni kezdték.
Fel is vitték az árát szépen 20%-al.
Ez van.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Blackmirror
őstag
iPhone X@R, iPad Pro
-
Frigo
őstag
Sziasztok
December vége óta használok Z10-est . Bár a BB10 nagyon tetszik de az idegesítő bugokon egyre kevésbé tudok szemet hunyni . Néha random kikapcsol a a képernyő használat közben ilyenkor szinte nem reagál a telefon semmire se pl hiába nyomom a felső bekapcs gombot vagy próbálok meg swipe-ni ,kénytelen vagyok ki-be rakni ilyenkor az aksit.
Nagyon remélem a következő frissítés ezt javítja.Jelenleg a T által elérhető legfrissebb OS-t használom (10.1.0.273)
-
veterán
Blackberry Z10-esen mennyire működnek kamera rendszerek távoli elérései?
-
sasa134
addikt
kezdődik!! Verizon USA elkezdte! -10.2.1 !!
Avanti Roma
-
mobil1600
csendes tag
Blackberry szakértő segítségét kérném ebben a videóban 3:05 től valami BlackBerry dolog ez?(Cartel de santa Bombos y Tarolas )előre is köszi!
A3,Z play
-
mobil1600
csendes tag
www.youtube.com/watch?v=bmkXzq2mfy4 Ha jól làtom talàn BlackBerry telójuk van.
[ Szerkesztve ]
A3,Z play
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #10000 üzenetére
Nálam 1-2-vel van ezer alatt a kontaktok száma, szintén Gmail szinkron és semmilyen akadást nem tapasztaltam még benne.
Rolly: ha valamit ki akarsz próbálni a Z10-en akkor ha legközelebb hazajössz Szegedre nézd meg az enyémen.
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Superphone jóvoltából ma sikerült végre hozzájutnom egy fehérhez!
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Amazonas #10033 üzenetére
Nekem is fent az endomondo, heti 5 ször használom este, és nekem nem merül 11% éjjel, (én is off line-ba teszem, és a merülés 3-4%/éjszaka) szerintem nem az lehet a ludas, bár meg kell próbálni letörölni és megnézni mi történik köv. éjszaka, max újratelepíti a kolléga
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz l.sebestyen #10035 üzenetére
Endomondo heti 5* = egy kitartó ember. /Grat./ Én örülök ha heti 2x csinálok valamit.
-
csenor
senior tag
Expired session
Your session has expired and you have been logged out.Miért irhatja ezt a Appworld!?
Vissza van igazolva a e-mailem. -
bok92
addikt
Ingyenes adatforgalom számláló app!! Fire Chest Usage
-
cseze
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni több dologban.
Füles:
Tudnátok agybadugós sztereó felvevőgombos headset-et ajánlani ami működik Z10-el?
Több példányt próbáltam, de a hívást nem tudtam felvenni egyikkel sem.MMS:
Elvileg független (még nem volt lehetőségem kipróbálni az ellenkezőjét) fehér T-s telefon.MMS-t próbálok küldeni,de csak a szöveg megy át A kép mellett csak egy piros óra van.
MMS beállítás? Kép vagy videó nem megfelelő mérete?
Lehet valahol a kép vagy videó méretet MMS méretre korlátozni?Segítséget előre is köszönöm
-
turbulencia8
őstag
válasz lugosi #10029 üzenetére
Köszi a választ. Néztem közben a crackberry-n 10.2.0-án másnál is előfordul a telefonkönyv lassulása, elég egyedi bug, teljes söprést javasolnak. Azt hiszem ennek apropója kapcsán fölrakom végre a 1055-ös leak-et.
Amúgy a QR-kódos névjegykártyák egyre jobban terjednek, és állati praktikusak.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
De örülök, hogy az autoloader kapcsán ránéztem a Mega-ra, végre van asztali szinkronizáló kliens windowsra, és mobil app androidra. Utóbbit mindenképp kipróbálom majd a leak OS-en.
[ Szerkesztve ]
-
gbutcher
tag
Üdv!
Hétfőn lesz két hete, hogy beadtam a telómat szervizbe szoftver hivával. Vagyis kedden lejár a 15 nap. Jellemző az, hogy még nem javították meg ennyi idő alatt? A a hiba komolyságából adódóan én cserére számítok, plusz ahogy itt eddig tapasztaltam sokaknak szimplán cserélték a telefonját javítgatás helyett.
Elképzelhető, hogy elfogyott a fekete telefon és ezért nincs még az én telfon cserém rendezve?
Most néztem a T honlapján, hogy már csak 9 üzletben lehet Z10-et venni, és azok is mind fehérek.
Vélemény? -
bigsee
addikt
válasz turbulencia8 #10044 üzenetére
A 1925-t rakd fel, megéri hidd el!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest