- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz osvatharon #18348 üzenetére
En is Samsung Galaxy S3-rol valtottam Z10-re...egyszeruen imadom a BB-t....ossze sem lehet hasonlitani a ket telefont !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
dani3l
őstag
Na ahogy latom eleg pozitiv iranyu a "csalodas" az androidrol valtok köreben, ezek tudataban mar egyre kivancsibb vagyok.. Ha minden jol megy, holnap kezhez is kapom a kicsiket.
-
rbalint88
addikt
Javaslom topiknyitóba berakni a FreeNav-ot!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
sasa134
addikt
válasz osvatharon #18353 üzenetére
Igen van.
rbalint88
Jogos, köszi az észrevételt. Meglesz, fel van írva a 'to do' listámra. Jó lenne még ha frissülne/változna ez-az, mert őszintén, nem szívesen állok neki egy topicnyitó update-nek egyetlen szó miatt, hiszen 2-3 óra meló. De meglesz a köv. update-ben.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
dani3l
őstag
-
sasa134
addikt
Múltkor keresett vki Q10-re Vibert (mármint ami nem droidos side load) - véletlen bukkantam rá: [link]
Avanti Roma
-
dani3l
őstag
válasz MiklosSaS #18360 üzenetére
Pont ezen agyaltam a napokban. Hogy tavaly ilyenkor, amikor a One-t vettem, majdnem a Z10-et vettem meg, mert mar honapokkal a megjelenes elött azt vartam, csak aztan egyszercsak benyögtek a One-t, ami az a droidos telo volt, amit evek ota vartam (premium, fem, erös hardver, szep kijelzö,
htc), a BB meg eleg gyerekcipöben volt meg, ugyhogy egyertelmü valasztas lett.
A lenyeg, hogy akkor ugyan abban az arban voltak, 650 euro környeken volt bruttoban mind a kettö.. Ha akkor a BB-t veszem, most forditott helyzetben eleg nagy bukta lenne, mivel a One most meg mindig majdnem duplaja a BB-nek. Csak hat erre ugye utolag ebredtek ra, ugy tünik - marmint hogy lehet megsem teljesen egy kategoria..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Na dícsérem itt a telefont, erre bejövő hívást nem tudok felvenni.
Mintha érzéketlenné vált volna az érintőképernyő.Érdekes
20 éve a Prohardveren
-
xperiasigi
őstag
válasz osvatharon #18348 üzenetére
Én is droid róla jöttem nekem bevált a rendszer.en androidra vissza nem mennek.max ios vagy wp de egyenlőre ez marad csak z30ra váltók majd nyaron.
Iphone 6s
-
bkri
tag
válasz #97246720 #18362 üzenetére
Én már feltoltam 1-2 órája. Vagány, de szerintem lassabb. Tudom ez nem végleges verzió mielőtt leosztanak itt páran... Én csak a tényeket mondom. Főleg az Androidos dolgokon látszik hogy ez kb. 40 %-kal lassabb... Az akkus dologról annyit, hogy egyenlőre úgy látom, hogy úgy fogy ahogy kell... Tehát nem irreálisan keveset fogyaszt aztán meg se só se beszéd kikapcsol, mert lemerült, hanem arányosan merül... De holnapig még várok vele... Utána persze megy vissza a hivatalos aktuális 10.2
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem. Miért van az, hogy barátnőm z10-e random kikapcsol-újraindul, illetve hogy a billentyűzár gombra nem reagál, azaz ha benyomjuk akkor semmit nem csinál a telefon se feloldani, se lezárni nem lehet. Asszem van rajta egy-két Androidos alkalmazás... Lehet az kavarászik?Előre is köszi a válaszokat!
-
novinyul
veterán
Sziasztok! Holnap megyek a Z 10-t(stl-2) ez lesz az első Blackberry telefonom. Remélem könnyen megy majd az átköltözés( egy ideig megtartom a G 2-t).Lehet hogy majd lesz egy pár kérdésem,de gondolom kapok majd segítséget
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
dani3l
őstag
Tud valaki ajanlani egy boltot, ahol ilyen tokot lehet rendelni korrekt aron es nem gagyit arulnak? Sajnos ezt pont nem szallitjak ausztriaba, amit meg igen, annal 10 euro a szallitasi költseg, 7e forintot meg azert nem adnek ki egy tokert...
-
Novics
senior tag
Már egy ideje olvasom a topikot - Hogy micsoda dedó megy itt is néha! - és egy kicsit elbizonytalanodtam. Többen írtátok, hogy lefagyott, kikapcsolt, stb. Egy darabig használtam egy levetett szifon 3G-t - az első, és ezidáig egyetlen tapifonom - és ott is produkált fagyást. Akkor azt mondtam, hogy soha többé tapogatás. Az E72 viszont már öregecske. Néha újra kell indítanom, hogy egyes funkciók - pl sms - elinduljon, de ha hívnak, akkor mindig fel tudom venni, rendszerfagyás még sosem volt. Első kiszemeltem mondjuk itt is a Q5 volt, de netezni jobb a nagyobb kijelző, márpedig arra is akarom használni...
Akinek fagyások, restartok voltak, azoknak melyik verzió van? Hivatalos rendszer vagy leak? Nincsen tele droid appokkal? Egy 2-est tervezek venni, semmi rom bizera, semmi droid app. Így is számolhatok fagyásokra, újraindulásra?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Novics
senior tag
válasz sasa134 #18380 üzenetére
Ugyan még az talán egy hónap is lesz - vagy több, attól függ mennyire fognak idegesíteni az E72 "fícsörei" - de azért megnyugodtam. Mondjuk azt is tudom, hogy akinek minden flottul megy, az ritkán írja ezt le a fórumokon, ott inkább panaszkodnak.
Köszi.[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
sasa134
addikt
válasz Novics #18381 üzenetére
Igy van.
Hidd el, én babràltam eleget az elmúlt 13 hónapban, szórakoztam Leak-ekkel, android debug tokennel, Chrome side-loaddal tettem fel droid runtime-okat, egyszer sem fogyott vagy indult újra.
Normál felhasználás mellett sem lesz semmi panaszod a 100-2 stabilitásàra, ez tuti.Avanti Roma
-
Novics
senior tag
válasz sasa134 #18383 üzenetére
Csak azért pörgök rajta, mert ez nekem sok pénz, és ennyiért már nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Pláne nem stabilitás terén. Egy telefonnál az az alap, hogy ha hívnak fel tudjam venni.
Lehet már valahol volt róla szó, de van giroszkóp a telefonban? Az E72-ben nagyon jó, hogy az ébresztőnél ha lefordítom a telefont, akkor szundira vált, hívásnál meg némít. Hajnalban jó, hogy nem kell a gombokkal bajlódni, amikor nem látok ki a fejemből.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.Ha mentek egy telefonszámot,akkor azt automatikusan ment a a google fiókomba?Vagy azt külön be kell állítani?
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Nagyon sokat használom a Budapest menetrendet androidon.Van a esetleg Blackberryn is ilyen alkalmazás?Vagy külön kell majd droidos verziót telepítenem?
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Novics
senior tag
válasz lugosi #18391 üzenetére
Valahogy sejtettem. Persze, tökéletes telefon nincsen, mint ahogyan tökéletes fényképező, meg autó, meg trallala sincsen. De amire nekem kell arra eddig úgy néz ki - az olvasottak alapján csak, ez igaz - tökéletesen megfelel. Bár... jó lenne ha egy hétig is bírná egy töltéssel bazgatás mellett is. De ez meg irreális elvárás, szóval a józan ész határain belül számomra tökéletes(nek tűnik).
-
nagyúr
válasz Novics #18393 üzenetére
Na, akkor kicsivel bővebben: A Z10 ébresztő jelre feltolod a kijelző órát és annak annyi. Ha van további beállított ismétlés, akkor az is jön.
Az ismerősöm cuni xperia u-ját, ha nem látom, nem hiszem el: A hívás kezdeményezésnél a tárcsázó írd és mond 40 másodperc alatt jelent meg! Itt azért ez picivel gyorsabb.
Sebességgel nem lesz gondod, a kényelem kiváló, a kinézet meg a mobilvilág szerint "szimbianos".Egyszóval: Üdv a csapatban!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
istnag
addikt
válasz Novics #18378 üzenetére
Szerintem baromség bármiylen telefont, ami nem symbian (pöcsnyi) kijelzővel, hasonlítani egy mostani okostelefonhoz.
Egyrészt teljesen más szokott lenni a felhasználási terület. Te is említetted, hogy internetre is szeretnéd használni, na már most, ugye az E72 -t is lehetett, de ugye érezzük, hogy nem ugyanaz a kettő.
Van HUB is, amit hasznáni fogsz, meg még lesz egy csomó minden. Ennek viszont ára lesz. vegyünk csak egy egyszerű példát, van két pc az egyik öreg a másik csúcs gép. Az öregen csak netezünk, a másikon meg netezün, játszunk, internetes beszélgetést folytatunk, meg még 100 másik dolgot. Szerinted melyik fog letérdelni előbb?
Itt most nem azt mondom, hogy állandóan fagyni fog, hanem azt, hogy elég egy rosszul választott applikáció, akár BB -ből is, ami nem tetszik a telefonnak, le fog fagyni. Elég egy weboldal tele flash -el, a böngésző ki fog akadni. stb.stb.Én, ha most választanék platformot, nem tudnék dönteni a WP és ez között, szvsz wp-n kevesebb volt a gondom, de teljesen más is a két rendszer. -
Novics
senior tag
válasz istnag #18395 üzenetére
Lehetni éppenséggel lehet netezni rajta, csak kínszenvedés. Még akkor is ha ez nálam kb a menetrendeket jelenti. (Ez persze bővülni fog a Ph! fórummal meg még az ikával, és kb ennyi.) Az applikációk közül meg elég kevés érdekel. Ezért sem vonz a droid. Játszani nem akarok rajta, meg a rengeteg "hasznos" app sem érdekel. Nekem egy megbízható telefon kell, amin alkalomadtán tudok netezni is. Nincsen mobilnetem, a melóban, otthon van számítógép, egyedül a suliban cuppannék fel szünetben. Gtalk, whatsapp, face chat része menjen rajta, aztán csókolom.
Az egész BB-hez úgy kerültem amúgy, hogy a húgomnak az van, és rám akarta sózni, mert a BIS miatt egy kicsit kiakadt, meg mert nincsen rajta ez, meg az, meg trallala, ami szifonon meg van. Amikor megvette hiába pofáztam neki, hogy ez nem egy consumer márka, még ha azt a részét is nyomják most. De az függő, meg még részletes, meg amúgy is inkább a Q-k felé kacsingattam, mert nagyon bejön a qwerty billzet. De ezeken tényleg kompromisszumos a netezés, mert kicsi - kisebb - a kijelző, plusz elég jókat írtatok a Z10 virtuális billzetéről. WP telefonokat nem is néztem, de ez a csempe dolog nekem nem tetszik.(#18394) hagel, (#18396) Gzolo Az nekem már pont elég ha félálomban gombkeresgélés nélkül szundira lehet állítani.
-
eventus
veterán
Azért elszomorító, hogy napjainkban egyik legfőbb probléma a legjobban elterjedt rendszerrel, hogy nem lehet telefonálni vele rendesen. Ez már nem is fontos a gyártóknak, elég ha 5-8 mpx az előlapi kamera, hogy a fotòzgassàk magukat az emberek. Ezért volt, van és lesz BlackBerry telefonom! Nekem a legfontosabb, hogy telefonként tudjon tökéletesen működni! Jó reggelt
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
istnag
addikt
válasz eventus #18398 üzenetére
Azért nem kell úgy beállítani az androidot sem, mint amivel nem lehet telefonálni, mert össze/vissza fagy. Egyátalán nincs erről szó. Sőt, nagyon is túl nőtt ezen a gyermek betegségeken. A HTC One S-em hozta ugyanezt a szintet
(Valahol jobb is volt.), mint amit a BB,de itt van egy Xperia Sp is,ami egy f.skatroc szoftverileg,de telefonálni azzal is lehet mindig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest