- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitypangom
tag
Most csináltam elsőnek gyári beállításra visszaállítást a Z10-en. Ez mennyi időt vesz igénybe ? Már lassan 20 perce csak pörög a kis karika a kis megsemmisítő ikonnal . Ez normális ?
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
lezerpiramis
őstag
válasz Pitypangom #18558 üzenetére
Lehet az még a duplája/triplája is... Tartalomtól, appok mennyiségétől stb. függ.
-
dani3l
őstag
válasz kbyte1024 #18530 üzenetére
Most simkartyaval nekem is 5 perc volt a boot, igaz erdekes modom kb 25%-ig ment a töltökepernyö, aztan egyszercsak kerte a pinkodot..
A korabban emlitett "kattogasra" tovabbra sincs magyarazatom, ha leveszem a hatlapot, akkor kicsit hangosabb. De akkor ezek szerint ez biztos nem bug, csak BB feature..
A naptaros kerdesemre esetleg valakinek valasza? Hogy ne mutassa a zarkepernyön a következö naptaresemenyt.
-
Pitypangom
tag
válasz lezerpiramis #18559 üzenetére
Hááááát.... kb 2 giga zene, fél giga kép és biztos van a telepített app is vagy 3 giga, mert a biztonsági mentés után mintha 8 giga elfogyott volna a win partíciómról.
Szóval ez ilyen sokáig tart ? Akkor megnyugodtam.Közben ki is kapcsolt .
[ Szerkesztve ]
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
littledon
tag
válasz Pitypangom #18561 üzenetére
Én is nagyot néztem amikor 30p után nem történt semmi, de megnyugtattak, hogy sokáig tart és úgy is lett...
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
novinyul
veterán
Első délutánom a Z10-l!Eddig beszaràs hogy milyen jó ez a rendszer,stabil és még droid alkalmazàst
is tudok használni.Totàl happy vagyok.Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
dave74
tag
Az új Spotify apk már tud magyarul és jól is működik a Z10-en
-
California1
őstag
válasz Pitypangom #18558 üzenetére
Ez mekkora duma: ”kis megsemmisítő ikon ” nagyon naaaaaaagy :-)
@novinyul : csak okosan az android appokkal! Nézd meg mit teszel fel és telepitesnel mihez kér engedélyt!
[ Szerkesztve ]
-
joeypapa
tag
igen,én sem tudok betelni vele...bár egyszer volt egy furcsa "megmozdulása" de egyébként tényleg nagyon jó,remekül átgondolt kifinomult és komoly rendszer...uhh és egy telefonról áradozunk
dave74: én is már magyarul használom,szép is,jó is,de elég döcögős még...
"Censorship tells the wrong story..."
-
Krissz1983
aktív tag
Tudom nem ezt a topic témája de meg tudnátok esetleg tippelni mikor esik bég hozzánk a Z3?
Give them nothing but take from them everything
-
California1
őstag
válasz Krissz1983 #18575 üzenetére
A berryblog infoja szerint, nyár vége a Telekom környékén
-
Krissz1983
aktív tag
válasz California1 #18577 üzenetére
Remek köszönöm a gyors választ
Give them nothing but take from them everything
-
zorromoto
senior tag
válasz joeypapa #18576 üzenetére
Az én kis 5 hetes hercegnőm Amira nevet kapta.
Na de most már on is leszek.Akadt olyan bajom a z30-al bár sztem ez inkább a 3175-ös lake-nek a baja hogy amikor a kártyára mentem a fotókat akkor a kis index képek még látszanak ,de megnyitni már nem tudom mert olyan mint ha már nem lenne ott.A történethez hozzá tartozik az is hogy nekem azonnal mennek is fel a box-ba .Ugyanezt ha a telefonra mentem akkor ott maradnak.
Találkozott már valaki hasonlóval ? -
nagyúr
Gyerekek! Milyen eszement f.szság, hogy egy internetes oldal mentése után a kretén kis képekkel, ikonokkal fogta és teleszórta a képgalériát??
Nézem... Mi ez a sok fekete négyzet, megy madárszárny, like gomb... De vagy 40! Mind üres!Ekkora baromságot! Lementek egy oldalt, annak a kis ikonjait beszemeteli a képek közé?!
Ha onnan törlöm, mert semmi keresni valója, akkor a dokumentummal mi lesz?? Beletöröl?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Backrau
aktív tag
válasz zorromoto #18579 üzenetére
Szerintem ez a leak elég gyengusz. Akkuidő jóval gyengébb. Sokszor van, hgy a BBM megzavarodik és elkezdi ok nélkül az akksit zabálni. Én visszatettem az előző leak-et már napokkal ezelőtt. Intenzív használat esetén is minimum 1,5 nap. Ezzel a leak-kel nap végére 20% alatt voltam. Gondolkodás nélkül visszaraktam a régebbit és jó is lett.
-
scincole
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben felmerült pár kérdés bennem:
1, Böngészőben nem lehet beállítani kezdőlapnak a könyvjelzőket vagy valami előre beállított lapok csoportját, ne a legutóbb látogatott lapjaimat? Illetve ha nagyon letekerek egy lapon belül, fel tudok valahogy menni hirtelen a tetejére, mint pl a Hubban?
2, Excelben kellett (volna) a minap szerkesztenem egyet, de pár cella miatt nem engedte szerkeszteni az egész fájlt, később gépen megnéztem, egy egyszerű "keres" függvény volt bennük. Más cellákban 7-8 szintes beágyazású függvények voltak, azokkal nem volt gondja, úgyhogy biztos valalmi apróság, de hogy mehetnék biztosra, hogy ezentúl jó lesz?
3, Korábban többször is tapasztaltam, hogy ha ki van kapcsolva az adatszolgáltatás, és bekapcsolom, akkor nem csatlakozik, és magát a mobilhálózatot is ki-be kell kapcsolnom, de ez most jónak tűnik.
4, Fb appban és a Hubban se jelenik meg a kép, ha egy bejegyzéshez írt hozzászólásba rakták bele. Ha böngészőből nézem, akkor megjelenik. Illetve ha a Hubban Fb-n írok valakinek és egy szmájlit akarok tenni, akkor a emoticonos gombot megnyomva az utolsó oldalra, hülye szivecskékhez küld. Ez kb (vagy talán pontosan) azóta van, hogy felraktam az új leak OS-t. (Aminek egyébként nem értem a számozását, mert Névjegyen belül 10.2.1.2941-et ír, BBVE-n keresztül 10.2.1.3175-nek mondja.) -
-
novinyul
veterán
válasz California1 #18572 üzenetére
Nem viszem tùlzàsba a droid appok felrakàsàt.Ami kellett a ddoidbòl az a Budapest menetrend,névnapok màs nem raktam fel.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
sasa134
addikt
10.2.1 frissítés várható: [link]
Availability:
The latest update for BlackBerry OS 10.2.1 is expected to start rolling out in the following regions pending carrier availability:Europe Middle East and Africa – Starting May 27
Asia Pacific : Starting May 27
Canada: Starting May 27
Latin America: Starting mid-June
USA: We expect availability starting late-JuneAvanti Roma
-
sasa134
addikt
Alapvetően úgy néz ki, hogy a frissítéseket a szolgáltatón keresztül kapod, tehát hiába adja oda BB a szolgáltatóknak, ha az nem passzolja tovább a felhasználóknak (ebből volt irgalmatlan csúszás a T esetében, amikor a fél világ a T-s 10.2.1-re várt.)
Az OS-ek tartalmaz(hatnak) szolgáltató specifikus dolgokat (appok, boot képernyő, speckó beállítások - pl o2 OS-en van fehéregyensúly állítási lehetőség stb) de feltehető minden OS mindenre csak a készülék típusra kell figyelni. Minden OS tartalmaz minden nyelvkészletet is. Van aki német o2 OS-t használ a független Z10-én, magyar voda kártyával. Semmi probléma. Erre van a Sachesi.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
rbalint88
addikt
A HUB másnál is összeszarta magát a frissítéstől?
anyukáját, most hogy elkezdtem róla panaszkondi, nyilván működik most még szedi össze magát vagy mi van? leveleket megnyitni, hosszú nyomásra oldalsávot adni nem akart, ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest