-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Ha független, akkor megsem T-s...
Valoszinü Neked meg kell varnod, amig a T kinyomja a frissitest, a masikra pedig közvetlen a BB-töl jön.#18652: Akkor szerencsetek volt. Valoszinü nem volt ideje a T-nek (vagy nem akarta) sim-lockolni, igy hiaba ott vettetek, akkor sem "szolgaltatos" telefon, ugyhogy nem a szolgaltatotol függ a frissitese sem.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
nekem a z10-em független, de t-mobilos sim kártya van benne.
viszont a beállításokon belül rányomva a frissítésekre, nekem is azt írja, hogy a legújabb verzióval rendelkezem. -
Pitypangom
tag
válasz rbalint88 #18648 üzenetére
Pedig 15 perces frissítésen az összes címem, törlés készülékről és a szerverről. Este viszont asztalin törölgetem az aznap már egyszer BB-vel törölt leveleket . Már nem tudom, hogy mit variáljak, de tojik törölni . Droiddal ilyen gondom nem volt, azt mondtam töröljön, le is törölt mindent a fiókomból
Yahoo , detto nem megy
[ Szerkesztve ]
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
sasa134
addikt
Az a baj, hogy kb 100 helyre van beregelve a címem, google-t meg már csak dacból sem akarok.. Nem tudom, de a yahoo tökjó volt aztán jött az a nő a cég élére, és gyak. nem tudom elolvasni/értelmezni a levélváltásaimat, mert egy foshömpöly az egész.. Szerencsére a BB mail kliens megkímél a használatàtól, és csak ritkán kell a desktop verzióval szenvedni.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz Pitypangom #18657 üzenetére
törlés készülékről és a szerverről nekem így megcsinálja.
20 éve a Prohardveren
-
MLmot
tag
válasz Pitypangom #18657 üzenetére
A yahoo nálam jól megy, gmailem nincs.
Szinkronizálás hogy van beállítva?
Mert ha manuális akkor csinál ilyet, hogy nem szedi le a törölt leveleket. -
Pitypangom
tag
-
dani3l
őstag
-
Pitypangom
tag
válasz CloZee #18664 üzenetére
Belemész a HUB-ban abba a fiókba, amiben matatnál. Jobb alsó sarok három pötty, beállítások és ott lesz a megjelenítés és műveletek, ott lapozol le és megtalálod a törlés a következőről opciót.
[ Szerkesztve ]
Xperia x8 => Sony live with Walkman=> BB Z10 STL-1 fehér => Huawei p8 lite
-
CloZee
aktív tag
Ja oks köszi. Be volt állítva, szóval nem értem mi a gond, mert a szinkronizáció is 15 percen van
-
MLmot
tag
válasz Pitypangom #18668 üzenetére
Próbáld meg, hogy letörlöd a fiókot, majd újraindítás után visszateszed. Hátha.
-
sasa134
addikt
-
LÁZ
addikt
a mostani frissités telepitésének mennyi a szintideje átlagban, kb 1 órája csak blackberry felirat van, átlagos?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
még mindig blackberry, asszem kiveszem az akksit, hátha magához tér
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Nekem is Z10-em van kb 1 hónapja, ma este feltettem az új frissítést (10.2.1.2941). Gyorsabb lett a telefon az tény de jobban is melegszik, inkább visszatenném az előző szoftvert, azzal nem volt semmi bajom. Hogyan tudom visszatenni? Köszi előre is.
-
LÁZ
addikt
válasz davidbence #18686 üzenetére
én még várok vele 1-2 napot, hogy marad e a jelenség, nekem 1es-em van.
-
joeypapa
tag
Fú,akkor jó őszintén megvallva frissítés óta nem nagyon forgattam a telefont más elfoglaltság miatt,majd megfigyelem bár nálam eddig is voltak kínos melegedései (remélem majd ezután nem lesz )
davidbence: ha lenyitod az összefoglalót itt a topic tetején,akkor elvileg találsz jó leírást,de sachesivel minimum,bár talán Linkkel is ?!
[ Szerkesztve ]
"Censorship tells the wrong story..."
-
sasa134
addikt
válasz joeypapa #18680 üzenetére
A topicösszefoglaló 1. pontja alatt találod a BBM-et, ott leirtam röviden, miket tud a BBM, ill. van link egy BBM Channels-es cikkhez. Az összefoglaló legaljàn pedig BB10 témájú csatornákat találsz, csatorna pin alapján rájuk tudsz keresni, felvenni és követni őket.
Röviden : BBM elindít -- bal sarokban 3 vonal -- Csatornák. Have fun
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
törölt tag
válasz l.sebestyen #18691 üzenetére
talán megvárom mire ez a tetű lassú t is kiadja a telóra, nem szeretnék megint mindent visszapakolni túl sok minden van rajta amúgy a tapasztalatok mit mutatnak az stl100-1es tulajoknál? az akkuhiba megmaradt? amúgy nekem gyanús hogy csak az a két dolog lenne frissítve, ahhoz túl nagy a 98MB
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz #97246720 #18690 üzenetére
Pedig a T elkezdte kinyomni, itt is többen megkaptàk. Várj picit, esetleg nyomj egymás után többször a 'frissítések keresése' gombra a telefonon. Amúgy ahogy előttem írta a kollega, felmehet bármi, csak a telefon típusára kell figyelni (100-1/2/3 stb).
Illetve tuti van már autoloader telepítő a Crackberryn.Avanti Roma
-
törölt tag
válasz sasa134 #18693 üzenetére
nem szeretnék téglát csinálni a telóból szóval azért arra figyelek hogy csak stl100-1es autoloadereket szedjek le vagy csak olyat ami ehhez a modellhez jó de mégegyszer mondom, ha nem lenne ez az akku sz*rság nem lenne semmi baj ezzel az 1es szériával nekem tökéletesen elég, az lte-t úgy se tudom kihasználni, mert az előfizum max 21mbitet enged azt meg a h+ is tudja
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz #97246720 #18694 üzenetére
Lehet, hogy tudod, de azért én mindig leírom, hogy a készülék típusnak megfelelő OS-t telepítsünk, mert nem akarok abba a hibába esni, hogy vki letéglàzza a telefonját, aztán én leszek az oka. Gondolom érthető.
Amúgy te a Sachesi-t kérdezted, nem az autoloadert - arra is adtam választ.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
istnag
addikt
Nem értem, nekem tegnap frissített és miután végzett a 98MB-s frissítéssel, utána egyből elkezdett letölteni,majd telepíteni egy 930MB-s frissítést! Itt meg többen írtátok, hogy a frissítés csak 98MB. Most akkor ez, hogy van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest