- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLmot
tag
válasz lezerpiramis #18099 üzenetére
melyik adatra vagy kiváncsi?
BB-n:
bberry.pool.telekom.huT:
nat.pool.telekom.huip címnél meg 212 és 31vagy2 már nem emlékszem pontosan.
Viszont a net 5,7et mutatott és 34-es pinget.
-
zolee0307
őstag
Nekem a t-mobilenál ez a bis egyszerű pénzlehúzásnak tűnik. Pl. én csak a bbm-et, meg a protectet szeretném használni az előfizetésemben lévő nettel, minek fizessek még külön? Ja, hogy berak a T egy két olyan dolgot, amit egyébként sima nettel is meg lehet oldani. Más platformon miért mehet a bbm korlátozás nélkül? Más szolgáltatónál sem kell semmi plusz előfizu.
Pár programnál megszívtam, mert kell neki a bbm, ugye mivel mobilnettel nem megy, így a programot sem tudom használni. Csak ugye ez letöltés után derül ki. Fizetős proginál ez még jobban gáz.
A T azt válaszolta nekem, hogy fizessek elő, drágább előfizetési díjat mondott, mint ami a neten van. Én azért írtam az nmhh-nak, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz lezerpiramis #18105 üzenetére
Mert úgy drágábban jövök ki, meg szerintem a csomagból (mozaik) nem lehet lemondani. Szerintem ez nem fair a fogyasztóval szemben, hogy nekem azért nem megy valami, mert BlackBerry telóm van, másnak minden külön előfizetés nélkül pedig megy ugyanaz. Annó azért választottam ezt az előfizetést, mert kellet a mobilnet, illetve árban is jó volt nekem, erre nem tudom kihasználni a telót.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #18085 üzenetére
Végül így csináltam pont, csak nem színnel hanem dőlt betűvel. Nem lehetetlen, csak azt hittem van rá valami default módszer.
BIS / Telekom kérdés. Az van az ászf-ben, hogy ha 3 egymást követő hónapban túllépi az user az 1 gigát akkor jogosultak felmondani.
Én azt hallottam (hangsúlyozom, rumor szinten) hogy az van, hogy ha az ember normál módon használja, nem nézik a forgalmat. Ha visszaél vele akkor szólnak érte. Szóval afféle "fair usage policy" van. De lehet hogy már nem így van, ez több éves infó (még os 5/6 időkből). -
Famous...
tag
Bisz,besz,basz, nagy lehúzás az egész.
-
Famous...
tag
Hi, ha 2A töltővel töltöm a tel, akkor lesz valami baja? Vagy csak hamarabb feltolölti?
-
Famous...
tag
Ok, köszi
-
slashing
senior tag
Ki lehet rakni valahogy egy PDF fájlt az ikonok közé?
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Nekem mostanában a gyári töltőn kívül semmivel sem tölt...
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
gretzky77
veterán
Azt meg tudja vki mondani,hogy milyen HDMI kábelt kell venni a telòhoz? Mini HDMI vagy micro? ezekből csak 1 féle van? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
nagyúr
Dany: Marad a gyári töltő... Ha makrancoskodik, akkor a jó öreg akku ki, pihi legalább egy fél órára, majd visza..
Gretzkynek: BBVE-ben mi van a hardver tesztben? Megmondja a program... (Most ép két emelettel lejjebb van a teló. Azt a portot meg nem használom, bocs.)Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MiklosSaS
nagyúr
Megvan az elso problema is a telefonal.....skype vaccakol...lefagy ugy hogy nem reagal semmire...csak a telefon restart segit. Aztan ujra minden elorol....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
cris78
őstag
Sracok! BBM probléma. Androidra és ipadra ha írok piros x van. Ha nekem írnak azt megkapom. Másik BlackBerry telefonra és BBM csoportba tudok írni. Mi lehet a gond?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DJosef
őstag
Szép napot Urak!
Olyan problémám lenne, hogy ha üzenetet kapok akár whatsappon, akár Facebook -on, miközben böngészek, vagy akár lezárt képernyő van, és rá tapizok az értesítésre akkor nem mindig adja be az üzenetet, csak hub-ig jut el. Tapasztalat, ötletek?
Forget about it
-
ClioRS
őstag
Ha régebben letöltöttem a Fire Chest Backup nevű progit, viszont közben fizetős lett, akkor ha újra le akarom tölteni, fizetnem kell érte?
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Most úgy néz ki kiprobalok egy z2-est is a bb10 mellett
Kivancsi leszek
Sztem most az a tökéletes telefon, csak a rendszer[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz rbalint88 #18143 üzenetére
Akkor a z30 is phablet..
Úgy volt z1 compact lesz, de rengeteget javult a z2 az elődhöz képest..
Androidon belül a Sony rendszere sztem a legszebb és nálam anno a z-n sem volt vele probléma..
Kiprobalom, mert ha nem jön be akkor is szinte bármire lecserelhetem...
Eventus: azért nem rossz ha van egy szuper kamerad és stereo hagszorod vékony minőségi házban IP védelemmel[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Danny750 #18146 üzenetére
mármint i5s, gondolom
nem értem ezt a tepsimániát. inkább csinálnának akkor 7-8"-os tableteket, amin már tényleg jó netezni, stb és adjanak hozzá egy bt fülest, amivel telefonálni lehet, mint a padfone1-nél. az egy zseniális koncepció volt, kár, hogy az utódja már 4,7" lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...