- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
-
macskea
őstag
válasz
margithid #109 üzenetére
A 400$-os Z3 variációt én is olvastam, ami szokás szerint gondolom mire ideér 400€-vá változik. Hát... szerintem sem kerek a történet. Egyetértek veled abban, hogy nekik is kellene egy Lumia 520, és erre az eredeti Z3 talán még alkalmas is lett volna. Ez a Z3 így egy Z30, és a különbség kb tényleg a "0"...
-
macskea
őstag
Hát az biztos, hogy a BB-n kívül nem lehet mást hibáztatni azért, hogy ide jutottak. A Z10-4S kérdésben viszont a véleményem továbbra is fenntartom, ha valaki nem totálisan dilettáns, vagy az egyetlen döntési kritériuma az, hogy neki melyik szebb (ízlés dolga ugye, egyik sem csúnya), akkor már csak az i-faktor miatt veheti valaki a 4S-t, de az meg is érdemli.
A 8GB-osat vesz akkor meg különösen.
-
macskea
őstag
Mert így egy csatlakozó van rajta, nem kettő. Ráadásul microUSB kompatibilis is. A jövő meg úgyis a Miracasté meg a hasonló wireless megoldásoké.
(#86) sasa134 Azon a telefonon egy IFÁval meg lehet fordulni, szerintem ha akartak volna találtak volna helyet rajta.
Mondjuk ettől függetlenül nekem nincs bajom a megoldással, "a kevesebb több".
-
macskea
őstag
A tippelt méret konkrétan egy milliméter eltéréssel pont akkora, de valahogy ez a papír dummy nagyobbnak hat, mint az útlevél. Talán azért, mert sokkal több részlet van a telefonon mint az útlevél előlapján, és ez az elaprózás becsapja a szemet. Az sem segít rajta, hogy a szélei szinte sarkosak, az is inkább felfelé csal mint lefelé.
-
macskea
őstag
Egy kis off, talán még troll is.
Az XXLGSM-nél már előrendelhető az iPhone 6, 299.000 forintos áron, bolti garanciával.
Szóval akik hisztiztek a kb ugyan ilyen légbőlkapott Passport áron ezen biztos ki fognak készülni.
-
macskea
őstag
Na nekem 127x89 mm-re jött ki. A magasság nagyon korrekt, bár attól nem féltem, a szélesség viszont betyár nagy lett.
-
macskea
őstag
válasz
Praetorianus #73 üzenetére
Én is nyomtatok már magamnak egyet, ráragasztom vagy három réteg kartonra, és kész is a Passport.
-
macskea
őstag
Akkor másként kérdezem/mondom. Most a piacon vajon minden 5"-es mobiltelefon phablet? Mert a felső kategóriás készülékeknek ez a méret már igencsak az alja. (excluding iPhone) Mert nekem a phablet az a telefon, ami méretben a tabletek és az okostelefonok közé van ékelődve. És az nem az 5".
-
macskea
őstag
Egyértelműen nem farzsebbe gondoltam, hanem elöl. Nem vagyok egy meszelő, nekem tud gondot okozni egy túl nagy (hosszú) telefon. Mondjuk ezzel együtt nem gondolom azt, hogy ezen majd pont a Passport fura aránya fog segíteni. Viszont szerintem egyáltalán nem lesz nagyobb kompromisszum mint egy bármilyen phablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Csillagászati távcső és (d)SLR fényképezőgépek természetfotózásra
- Synology NAS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest