Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
De szerettem a Passport SE-met, rettentően hiányzik, imádtam a képernyőjét, fizikai gombokat. De egyszerűen kizúgott a rendszer az appok alól, pedig remek kis szoftvere volt. Nem is lett volna igényem több száz appra, de amikor már az a 3-4 hiányzik, mint a mobilbank vagy mobil parkolás, vagy a még működő android 4-es appok lezabálták az akkut akkor szinte értelmét veszti a készülék. A szög a koporsóba hogy a BB még a gyári appok frissítésével is leállt, böngésző már bizonyos oldalakat nem nyitott meg. Ha megmaradt volna a felszínen a BB OS akkor mai napig nem váltok, de ott a "ha". Kár a rendszerért, de ahogy elhagyta a régi felhasználóit a BB nem fogok több terméket venni tőlük. Az iphone SE-m már elavultabbnak számít mint a PP amikor eladtam, mégis röhögve fut rajta minden, a legfrissebb iOS-el.
-
Balint729
csendes tag
Ha ez a cucc kijön, ráadásul értelmes áron, biztos beszerzek egyet :) Engem kicsit inkább a P9983 formatervére emlékeztet, de nagyon tetszik.
-
Mercel
senior tag
Egy fillért nem adnék egy ilyen utánérzésért.
Amúgy baromira hiányzik a BlackBerry és az OS10 , de még az androidos BlackBerry Priv-em is.
Nagyon nagyon sajnáltam elengedni a natív BlackBerry rendszert, de még a halovány androidos verziót is.
Viszont mikor a Privem elveszett rájöttem nincs mit vennem helyette. A Priv már három éves modell , a Key számomra nem alternatíva a Motion-t meg épp nem lehetett használtan megkapni és amúgy is elég vérszegény. 4 év után úgy tűnik kénytelen vagyok végleg elengedni a BlackBerry vonalat. A legjobban a zseniális képernyőbillentyűzet hiányzik. Annál egyszerűen nem csináltak jobbat az iparágban sem előtte sem azóta. Sajnos. -
TunerJoe
senior tag
Ez a telefon aztán baromira nem hasonlít a Passportra azon kívül, hogy négyzet kijelzője és fizikai billentyűzete van. Ettől függetlenül drukkolok a Unihertznek, kellenek a piacra egyedi (réteg)készülékek.
-
prolad
addikt
Bárcsak. A Passport volt A telefon, azt a formát a mai napog nem tudja senki se hozni számomra. Alacsony volt, de széles, a 3 soros billenytűzet és az 1:1 képarány nagyon tetszett. Ugyanazt kiadnák kicsit nagyobb kijelzővel/vékonyabb kávákkal, friss hardverrel (pl. egy 730), ujjlenyomatolvasóval, venném is. Persze tudom, hogy nem lesz. A Key széria pont a passport erősségwit nem tudja hozni.
-
fRooStzzZ
senior tag
Unihertz Titanról, csak annyit, hogy trveznek Qi töltést, ... van egy kis elírás.
Mellesleg én mindig is szemeztem a BB telefonokkal, de sosem jutottam el addig, hogy vegyek is egyet.. Még a PP volt az, amit szerettem volna megvenni, de aztán arról is lemondtam a kijelző méret vagy arány miatt.
Most meg már nem is nagyon érdekelnek, hogy őszinte legyek. Pedig azért tudnak mondhatni szép, vagy nem tucat telefonokat csinálni, más mint a többieké.. Ez miatt is hajlottam a dolog felé. -
A jogi osztálynak lesz ehhez egy két szava?
Amilyen töketlenek, kétlem.
a marketingesekkel együtt impotensek is.
Ez az Unihertz meg igencsak szembe megy a trendekkel ezekkel a kiadott mobiljaikkal, egyik eladásra gyártott mobilja sem megszokott.
Miért ne lehetne ez is sikeres? Az én tippem az, hogy hamarabb lesz ez az XXL mobilnál, mint a Key3.
hiába nem BlackBerry, sokan kedvelnék ezeket, nem csoda, hogy lecsaptak a más által mellőzött megoldásokra. Ez nem az Unihertz ötletessége, hanem a kanadiak tökölése eredmémye.
-
Crafter32
őstag
Szép. A BB mindig elcseszi. Ezt is, mert nem ők adták még ki.
-
Sani0423
csendes tag
Valahogy sose jöttek be nekem a BlackBerry telók :D Ezek alól ez sem kivétel
-
1: ez nem BlackBerry
2: nem Passport.
3: hamarabb ki fog jönni mint a "!BlackBerry Key3"
Legyen sikeres! Sokaknak igen elegük van már a kopipészt uncsi egyen telefonokból. -
erer1000
őstag
idén télen egy Z30at nosztalgia miatt kis időre beszereztem, de sajnos a szép emlékeimet csak elhalványította
böngésző már döcögős volt azért, alkalmazások kínálata továbbra is vérszegény.
androidos spotify-t feltettem, de olykor az se volt túl fluid, de sokszor megesett hogy háttérbe leraktam, utána ha behoztam volna ismét, csak fekete kép, nem is jön be rendesen az alkalmazás.a ~7 éves HW , és a 4.3as android runtime megérződik rendesen :/ ez a kettő fáj nekem igazán csak
-
BabMester
senior tag
Nemtudom miért kell, most épp egy Blackberry Q10-et használok egy hete, miközben várok az új telefonomra, megkockáztatom, hogy gyorsabb, fluidabb mint az S8-am volt pedig 2013-as a telefon. A "halott" rendszernek is csak annyi hátrányát érzem, hogy a Facebook-Messenger párosnak nem a legfrissebb verziója fut, így nincsenek storyaim meg videóhívásom, de ezeket valahogy túl tudom élni..
-
erer1000
őstag
Kickstart projektként tervezett
ez, meg a nagyon alacsony nyitó ár ami miatt kételkedek hogy valóban eljut esetleg a termékig -
Ha TCL nem gyártja le, majd megteszi más... A piac nyitott, és ideje másnak is készítenie hasonló telefont.
-
mg1992mg
őstag
Valamiért úgy emlékeztem, hogy a sima Passport is Androidos volt már, nem tudom miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem. A CrackBerry egy fórumozója szúrta ki a Unihertz koncepcióját, amihez valószínűleg a BlackBerry jogi osztályának is lesz néhány hozzáfűznivalója.
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest