Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2024: Közel a 200 millió Galaxy AI-t futtató készülék
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Redmi Note 7 - nota bene
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Hirdetés
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0R0
csendes tag
Szia! Mikor lenne a műtét? Szívesen elmegyek vért adni, de legkorábban szerdán este tudom megoldani.
-
-
fecus
őstag
Hogy megy ez az irányított véradás? Bemész bármikor és mondod az adatokat?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
C0R0
csendes tag
Pontosan, bármikor bemehetsz és a a képen megadott adatok elegendők ahhoz, hogy kitölsd a formanyomtatványt, amit adnak az irányított véradáshoz.
-
fradi81
veterán
Érdemes lenne kiírni hogy mikor és hova lehet menni vért adni, nem mindenki járatos a témában.
moto g72, Ninebot d28e
-
joghurt
addikt
Nem, kórházi/rendelőintézeti laborban nincs véradás (csak vérvétel).
A véradóhelyeket és időpontokat itt tudod megnézni: veradas.hu
Itt sok más kérdésre is ott a válasz, pl. az irányított véradásról való tudnivalók.A tej élet, erő, egészség.
-
Bear
aktív tag
Bárhova mehettek ahol véradást szerveznek, adnak egy nyomtatványt az irányított véradáshoz, a képen az összes szükséges adat rajta van. A többit elintézik a véradó pont dolgozói.
Itt meg lehet nézni, hol adható vér éppen.
Én "sajnos" 3 hete adtam vért utoljára, így most nem tudok segíteni, legközelebb 1.5 hónap múlva adhatok ismét.
-
C0R0
csendes tag
Itt lehet megnézni, hogy éppen hol van véradás. Bármelyikre elmehetsz. https://www.ovsz.hu/hu/ver/veradasok
-
C0R0
csendes tag
Lemaradtam 3 mp-vel
-
-
Szeretném itt is megköszönni Rawulf és a családja nevében kikikirly phórumtársnak az önzetlen segítségét!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Szorítok, hogy rendben legyen minden...
🤞B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF
-
-
Szia!
LEgnagyobb bánatunkra még nagyon messzi van a vége. A közvetlen irányított véradás már nem szükséges - bár mindenki önzetlenségét nagyon szépen köszöni a család. Jelenleg fokozatos ébresztés fázisa van a mélyaltatásból aminek az eredményét várjuk.De ha teheted és szívesen segítesz másokon, akkor kérlek menj el vért adni!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
8th
addikt
El is felejtettem beírni. Voltam de elküldtek a véradásról. Magas volt a vérnyomásom így nem adhattam vért. Egyszer már volt ilyen néhány éve akkor sem adhattam. Micsoda baromság...
Rawulfnak a legjobbakat kívánom.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2024: Közel a 200 millió Galaxy AI-t futtató készülék
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen