- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sari
tag
Sziasztok!
Nagyon jó a ház csak egy baj van vele.
A tetején a műanyag/gumi borítás elkezdett "olvadni" vagy legalábis ragadni a bekapcsoló gomb mellett.
Szerintetek ez miért van ?
Nem süti szét a nap meg semmilyen olyan környezetben nincs ami miatt ez lehetne.
Koszos kézzel sem szoktam hozzányúlni.2 éves a ház szinte új lenne ha ez nem lenne.
Köszi Szabi
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Letisztult, gusztusos darab. Talán az a kis logo az elejére nem feltétlenül kellene, de ettől függetlenül bevállalnám.
-
Probber
őstag
Ütős darab, nagyon jól néz ki, tetszik a belső elrendezése is. Kizárólag a gyártó logója szúrja a szemem az előlapon, de ez a legkevesebb.
-
staccato
tag
Ez jó ház.tetwszik a frissítés,de szerintem túl van árazva.
-
engusz
veterán
Faragtunk egy picit az áron, ezért most előrendelői akcióban van némi "PH!" kedvezmény. Csak nektek, csak mától (csak feb. 8-ig).
-
Tibor_560sec
aktív tag
Igényes külső-belső
-
TomiLi
addikt
Hát igen. Lehet, hogy csak trehány módon van összerakva, de az is lehet, hogy ez így sikerült...
A silverstone alucsodájának (ami csak nagyon részben alu: konkrétan az "U" alakú váza, a többi szinterezett acél, vagy műanyag), az FT02-nek is vannak betegségei:
Műanyag tető, műanyag fix rész találkozása
Sajnos nem találom azt a képet, ahol van még egy ordító hiba a tető és az alu váz találkozásánál. Ez egy íves rész, ahol a két alkatrész íve nem igazán van egyvonalban.
Itt is fel van tűntetve büszkén: "made in China"....
Ja és ez a ház még drágább.... jelenleg 70-75ezer....
-
Csak én vettem amúgy észre, hogy nem pontosan az illesztések ezen a képen?
-
TomiLi
addikt
Szerintem sem drága, ha a kategóriáját nézzük!
Egy xigmatek elysium (ami szeritnem anyaghasználatot illetően is egy kategória) drágább, és ha a dokkolót nem nézzük, akkor sokkal szegényebb felszereltségű, és előnytelenebb a kialakítása is.Sőt ha azt nézzük, ilyen ház még nem is nagyon volt még a piacon! (persze hátránya ennek is van, amit már korábban említettek - hdd keret pl.)
A tetejére akár egy dupla 180-200-as radiátor is elfér ami már szép teljesítményre képes a hűtést illetően.
Ha az anyaghasználatot nem nézzük, csak a kialakítását, akkor elég sok alu csoda házat lepipál a mezőnyben amik ugye szépen közelítenek, vagy jóval többe kerülnek 100 forintnál.Ja kimaradt nagyon nagy előnynek! : 3cm hely az alaplapitálca és az oldallap között! Én még ilyen kialakíást nem láttam!!!
-
engusz
veterán
A Shinobi név ellenére nem az olcsó kategóriában indul a ház. Lehet szerencsésebb lett volna a gyártó részéről, ha nem csak az XL tagot teszi a bejáratott név mögé. (Bízunk benne, hogy a színfalak mögött dolgoznak a Shinobi 2. verzióján.)
Ha viszont nem ebből a szemszögből közelítünk a ház felé, hanem inkább megnézzük a kategória-társakat (méret, felszereltség, csatlakozók), akkor már sokkal barátságosabbnak látszik az ára. Ami elsőre nem lesz kevés, egészen pontosan 47 090 Ft. Február elején indul a kereskedelmi forgalmazása.
-
szab.tam
nagyúr
-
banhammer
veterán
139 Euro nem is olyan vészes összeg ezért a házért.
-
-
szab.tam
nagyúr
szép.
az elhíresült, "ajánlott plecsnis" aerocool féle borzalmaknál kérdezik egyesek, hogy akkor a mifélénknek milyen ház tetszik. nekik mondom: az ilyen...
-
nicu71
addikt
két héten belül ez már a sokadik ház itt az oldalon,amire azt mondom hogy igen,ez kellene!Nagyon szép,elegáns darab,belül is minden megvan ami kell,csodálatos!Bár nekem az XL helyett az alap változat jobban megfelelne,de ez az elismerésből semmit nem von le.
-
Malachi
veterán
uuh, ez nagyon ott van, minden szempontból. utoljára majdnem Bitfenix Survivor lett a mostani Fractal helyett, aztán mégsem, de erre basszus lecserélném az Arc Midi-t...ha nem lenne 45k körül az ára.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó lesz ez.
-
Vigneau
félisten
Kellemes kuckó - ha cserélnék, jó alternatíva lenne.
-
Ekkorában azért nem kellene feltüntetni, hogy Méd in Csájná....
-
TomiLi
addikt
Szép házikó! Végre egy ami nem egy sokadik fosoááááá. (már elnézést)
a mély kábelcsatornának köszönhetően pedig a vízhűtés tömlői akár a tálca mögött is tekergőzhetnek. Ez a mondat pedig sok moddingos fülénekm, zeneként hat!
-
mepet
addikt
válasz
capulet75 #12 üzenetére
Amíg el nem adtam a gamer gépemet, nálam 4db 80as velociraptor volt raid0-ban a rendszernek, és 2db 2terás black caviar szintén raid0-ban az adatoknak.
Azóta vettem NAS-t, így elég az új asztaliba 1*1Tera + SSD.2db 230mm-es venti gyárilag a csomagban!
Ez erősen ajánlott vétel így, mivel én majdnem fél évig kerestem 230mm-es ventit a házamba, és 4000-ért találtam használtat végül!230mm: óriási, eszméletlen légszállítás, minimum zajszint!
-
gekkoXT
senior tag
az ilyen előlapi ventik hogyan tudnak elegendő légáramot produkálni úgy, hogy nincs előttük, csak a széleken nyílás?
-
Socket A
aktív tag
nekem a kistesó van és nagyon pöpec
imádom ezt a tényleg minimalista dizájnt -
Cyberpunk
félisten
Szép letisztult.
-
proci985
MODERÁTOR
csak nem megint a CM az OEM?
ettől függetlenül jónak néz ki, az ACTS840 eléggé kellemes darab.
ára is egész emberi.
-
Phvhun
őstag
Gyönyörűű
-
Valami mégiscsak megfogott benne, meg kéne nézni élőben... Jó lenne tudni azt is, hogy mennyivel lenne ebben hűvösebb, mint a mostaniban. Ééés ha kb 25 körül lenne az ára(ami esélytelen egy full towernél) akkor már szaladnék is.
Kistesó méretben sztem elég lenne(nem elég... kisebb mint a mostanim és ebben sem férek már el nagyon), de usb3 meg az a power charge-os usb jól jönne! -
Apika
addikt
Ez tényleg egy minimalista ház. Semmi cicó...
-
Móci
addikt
Egész jól néz ki ez a ház.
-
aAron_
őstag
Shinobik nagyon minőségi darabok, régi álmom egy beszerzése. Ezen már USB 3.0 is van, a kisebbnek ez az egyetlen hiányossága szvsz.
-
Na ez talán nem rossz, de olyan műanyagos, instabil hatást kelt az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HP 635 laptop eladó
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest