Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Én azt mondom Intel amd ati nv..... igen is ezek a uralkodó gyártók felelőséggel vannak a fogyasztó iránt és amilyen árakat elkérnek a termékekért. Igen is fellősek érte és ezt nem erre a vga-ra értem hanem úgy teljesen. Ami a termékelírásba van azt kell tudnia. Ennyi erővel a jövőben oda írhatnak bármit. vagy,ha nem akkor igen is visszafizetés vagy csere. Nekem van mind a kettő gyártótól VGA-m,de őszintén megértem aki egy 290x-t vesz 275 fontért és nem egy gtx 970 269 fontért. .... talán 3 játékban jobb és gondolom egy 3..-as ATI család megjelenésével ez az ár még jobban le fog menni ellenben a 970 árával ami ugye az új család. CUDA ide vagy oda sajnálom mert vártam a 9-es NVket ,de ez a család nekem elég tré. 980-as nagyon jó kártya ez teljes tény .. 960-as nem tetszik ne részletezzem és ezzel a 970-es is elég érdekesre sikerült... Manapság Esportok világában nem kell grafikusnak lenni,hogy a 3,5-4 Gigát megkajáltasd egy VGA-val mert lehet egy játék se foglal de streamelgetnek orrba szájba + több kijelzős megoldás és azért 100 Ft-ról beszélünk nem egy 15 ezres kártyáról.
Sok sikert a usereknek. Bíró barátom azt mondta csípőből nyertes ügy. Már csak az NV befolyása segíthet.
-
Whysperer
addikt
8) Na ezek után megnézem az éves + mutatós bevételi és nyereségi veszteségi mutatójukat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest