- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Valamiért nem olyan egyszerű hozzájutni a pontos szenzor adatokhoz. Igen, ha változik a pixelsűrűség akkor az biztos újabb. A GH2 nagyobb szenzora elég jó játszótér a látószöggel variálásra is. Nem hiszem, hogy halandó hozzájut korrekt adatokhoz. Nem véletlenül nem találom azt a nyomorult listát. Még a panelek áram felvétele is benne volt...
-
hibavissza
veterán
Linkelj már be légyszi valami technikai összefoglalót, had okosodjak. Milyen az amikor a Sony elad szenzor "alapot" a Panasonicnak aki tökéletesítés után eladja az Olympusnak és beszereli a GX7-be. Ez nekem elég furán hangzik. Esetleg Sony licenc alapján gyártott valamit a Panasonic?
Biztos jobb mint a GH2, hiszen reszelgették a szoftver, gondolom a huzalozás is változott, talán még új mikrótükröket is kapott.....én úgy tudom, hogy a Panasonicnak egy darab 16 megás szenzora van, amit a GH2-ben lévő egyenes ági rokona. Nem olyan olcsó szenzort gyártani, hogy több félét készítsenek. Persze megpróbálják beállítani, hogy hűűű meg haaaa, ez már az új, de az alapok nem változnak. Én így tudom. -
hibavissza
veterán
[link]
Eszerint a GX7 Pana szenzoros és én is így emlékszem. Nagy pofára esés volt anno, mert Sony szenzort várt bele mindenki. Aztán lehet, hogy mégis Sony.(#20) ROBOTER: mivel a képalkotásnak a szenzor csak egy része, igen nagy dőreség lenne némi méricskélés után kijelenteni bármit is. Ezért is írtam, hogy végül is nincs túl nagy jelentősége. Ha az Olympusnak megfelelt csúcsgépébe a Pana szenzor....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest