- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Valamiért nem olyan egyszerű hozzájutni a pontos szenzor adatokhoz. Igen, ha változik a pixelsűrűség akkor az biztos újabb. A GH2 nagyobb szenzora elég jó játszótér a látószöggel variálásra is. Nem hiszem, hogy halandó hozzájut korrekt adatokhoz. Nem véletlenül nem találom azt a nyomorult listát. Még a panelek áram felvétele is benne volt...
-
hibavissza
veterán
Linkelj már be légyszi valami technikai összefoglalót, had okosodjak. Milyen az amikor a Sony elad szenzor "alapot" a Panasonicnak aki tökéletesítés után eladja az Olympusnak és beszereli a GX7-be. Ez nekem elég furán hangzik. Esetleg Sony licenc alapján gyártott valamit a Panasonic?
Biztos jobb mint a GH2, hiszen reszelgették a szoftver, gondolom a huzalozás is változott, talán még új mikrótükröket is kapott.....én úgy tudom, hogy a Panasonicnak egy darab 16 megás szenzora van, amit a GH2-ben lévő egyenes ági rokona. Nem olyan olcsó szenzort gyártani, hogy több félét készítsenek. Persze megpróbálják beállítani, hogy hűűű meg haaaa, ez már az új, de az alapok nem változnak. Én így tudom. -
hibavissza
veterán
[link]
Eszerint a GX7 Pana szenzoros és én is így emlékszem. Nagy pofára esés volt anno, mert Sony szenzort várt bele mindenki. Aztán lehet, hogy mégis Sony.(#20) ROBOTER: mivel a képalkotásnak a szenzor csak egy része, igen nagy dőreség lenne némi méricskélés után kijelenteni bármit is. Ezért is írtam, hogy végül is nincs túl nagy jelentősége. Ha az Olympusnak megfelelt csúcsgépébe a Pana szenzor....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged