- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
con_di_B
tag
Eleve ott kezdődik ez a téma, hogy 1) állóképes super resolution mindig okádék lesz mozgóképen 2) mozgó részen nem látsz 4K-t. Ilyesmikből is lehetne szépeket spórolni, pl. statikus részen időben változó sampling pozíció, minden másra ott a motion blur.
(Disclaimer: DLSS 2.0 papert még nem olvastam.) -
con_di_B
tag
Én azt nem értem csak, hogy egy ilyen jellegű sztorit miért kell gyártói szinten tolni? Egy valamilyen image super-resolutiont összerakni annyira nem nehéz (az emberek többségének a bicubic+sharpenignek valami mozgásérzékebyebb változata tök elég lehetne), abszolút lehet nyerni rengeteget a játékba történt mélyebb integrációval (pl. HUD mehetne natívban, textúra felbontás lehetne más, screen space cuccokhoz is lehet hozzáférés) ha meg annyira fontos, hogy Tensor magokon fusson, akkor legrosszabb esetben is CUDA-ból megoldható simán, valamilyen interop meg csak van. Miért foglalkozik bárki is ilyen black box cuccokkal? Ha önmagában kevésbé kotorék a 2.0 mint az 1.0 volt, attól ez még mindig indokolatlan bloatware. (Az alapötlet jó, csak ilyenekkel foglalkozzanak azok, akik motorokat írnak, ez még menjen ki open source a GPU Gemsbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest