- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem is van egy iTouch 2g-m és hangminőség terén egy normálisabb SONY lejátszó szénné alázza, pláne ha a beépített hangszínekkel is elkezdek bohóckodni. hozzáadott füles se egy nagy szám, de OEM fülhallgatók között jónak mondható és a legtöbb embernek az iPod az első találkozása egy normálisabb lejátszóval (3000 HUF-os teszkós szar után kisírjuk, h Jézuska hozzon egy szép rózsaszín nanot
), a régebbihez képest nagy a különbség és rögzül, h ez az etalon..
iTouch+teló vs. iPhone vitában nyilván az életvitel a leginkább döntő. Aktívabb életet élőknek jobb minnél jobban elkülöníteni az eszközöket, aksiidő miatt és mert pl buliba nem mindegy, h egy 200e-es, vagy egy 30e-es készüléket hányok le
hogy on is legyek. iTouch elég jó lett! mongyuk én örültem volna egy touch és iPad közé pozícionált cuccnak is, de így is elég elgondolkodtató (szolgáltatásaihoz képest nem drága). nano meg elég hülyén néz ki, a kijelzőkeret vagy legyen vékonyabb, vagy legyen szögletes, de így olyan, mintha valami 1pálcás csillogós matricát rányomtak volna a Shuffle-ra. az vicces, h egy évvel ezelőtt a keynote-on az nyomták, h shuffléra már gombok se kellenek, most meg attól lett tvájszezömézing, hogy újra vannak gombok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest