- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Az MSI mindig árban kompenzálja az ASUS-al / Alienware-el szembeni minőségi elmaradását, igy szerintem 400 környékén megáll majd az ára.
Cyberpunk: Látom még mindig kisértenek ezek a Maingear csodák...ettől függetlenül továbbra is értelmetlen amerikai árakkal összehasonlítani bármit is itthon, sajnos...
Tetszetős gépnek tűnik ez az MSI, majd meglátjuk mit tud és mennyiért.
-
rizso
addikt
Nem is rossz...Kicsit Asus, kicsit Alienware, de a végeredmény nem rossz
VINIKOR: ne mondjuk már, hogy az Inspiron N5110 szinte teljesen ugyanaz, mint ez az msi! A két gép teljesen más kategóriát képvisel...
-
A gt780-ról van már vmi hír?
Abban elvileg gtx560m lesz... -
Phvhun
őstag
Elsőre GTX780-nak olvastam, kicsit meglepődtem.
-
Z86
őstag
-
banhammer
veterán
Ki az az örült aki DTR notebookot vesz?
-
Boxi88
őstag
Kinézetre szerintem csúnya, de a belseje rendben van...
-
Thome
veterán
válasz
FireKeeper #26 üzenetére
Tess, ez remélem kielégíti az elvárásaid...
HP DV6 - Nem a legolcsóbb helyet néztem meg, (szerk) megkapható olcsóbban is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher #22 üzenetére
el kell ismernem, igazad van. nem voltam objektív, mivel személy szerint nem használom játékra a laptopot, vagy ha igen, akkor olyan játékokra amivel még egy hd2000-es kártya is megbírkózik. csak kicsit nehezen nyeli le a rendszerem, hogy ennyit elkérnek egy gépért (amit én nem is használnék ki, arra ott a pc), és még egy rendes fémvázas borítás sincs hozzá (pontosan ezért hoztam fel a business kategóriát, mivel ott még ez számít, sajnos consumer gépekben szinte sosem figyelnek az ilyenre kellőképpen).
-
Z86
őstag
"a 9 cellás, 7800 mAh-s akkumulátor "
Már megint ez, pont mint az acer honlapján. Valaki tudja, hogy miért a mAh értéket adják meg a Wh helyett? Tudtommal ebből nem derül ki meddig bírja az akksi adott fogyasztás mellett -
TazLeacher
nagyúr
válasz
FireKeeper #19 üzenetére
Megint nem ugyanarról beszélsz. Az előbbi kijelentésedből idzek:
s tök mindegy hogy hűdemilyenerősdzsíforszvanbenne.
Leírom megint: egy játékos notiba nem mindegy. Akárhogy csűrheted, csavarhatod, nem egy kategória a kettő. Ráadásul amit említesz 10 FPS, az ebben a kategórában rendszerint pont a játszható-nem játszható közötti különbség.
Szóval, akkor fussunk neki még egyszer: ne akarj összehasonlítani egy üzleti célra szánt notit egy gémer notival. Nem állítom, hogy az MSI GX szériájánál nincs jobb/olcsóbb/szebb gémernoti, de az biztos, hogy az általad felvázolt gép egyáltalán nem az a ketegória. Amennyiben a kinézetével van bajod, szíved joga erre megjegyzést tenni, de hülyeségeket ne beszéljünk már kérem szépen, hogy egy gémernotis hírhez beírod, hogy nem az alényeg, hogy hűdemilyenerősdzsíforszvanbenne. DE pontosan az a lényeg. Attól, hogy fasza fémvázas a noti még nem megy jobban a Crysis. És igen, van akinek ez a fontos. Igen, ők veszenek gémer notit. Akinek meg nem, az meg másfélét vesz.
-
Elég erös hardver,egy igazán jó felbontású kijelzö,jó lenne tudni az árát,gondolom 300 ezer köröl nem olcsóbb készülék,de szerintem ronda.Persze ez egyén vélemény csak
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TazLeacher #17 üzenetére
üzleti notiban is lehet ugyanilyen áron diszkrét videókaresz, ami játékra is alkalmas, maximum némileg gyengébb. és máris ott vagyunk, hogy mindkettőn ugyanúgy lehet játszani, (jó, az egyiken nem lehet benyomni az AA-t, meg 10FPS-sel kevesebbet tud), de az egyik egy világító, villogó vásári kinézetű műanyag doboz a másik meg notebook.
-
Thome
veterán
válasz
FireKeeper #16 üzenetére
Egy és ugyanazon cégről beszélünk? Amikor nekem volt bármi problémám, szó nélkül, akadékoskodás nélkül segítettek/javították/cserélték a hibás eszközt, bármilyen költség felmerülése nélkül.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
FireKeeper #11 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen másról beszélsz. Ez egy "gémer" notebook, és mint olyan, fontos a VGA, mivel aki ilyet vesz, az játszani szeretne. Ha síelni mész, akkor lehet, hogy a síléc árából nagyon f@sza kis gumicsónakot lehet venni, de azzal nem sokra mész a sípályán. Tehát teljesen fölösleges az összehasonlítgatás egy üzleti notival.
-
Thome
veterán
válasz
FireKeeper #11 üzenetére
Ezt most vagy én értem félre, vagy konkréte leszarozod az Acer supportját, holott ez pont baromi jó.
-
FireKeeper
nagyúr
én pedig azon a véleményen vagyok, hogy inkább fizetek több, mint kétszázezret egy laptopért, de akkor az legyen egy masszív business gép erős anyagokból felépítve, megbízható supporttal a háta mögött, mint egy ilyen csili-vili kütyü, és tök mindegy hogy hűdemilyenerősdzsíforszvanbenne.
-
Thome
veterán
Ami azt illeti, az egy kicsit alacsonyabb teljesítményű gépet venném meg inkább 150-ért, mint ezt, majd 300-400 ezerért... Acer
-
blackydan
senior tag
Semmi baj a világítós billentyűzettel, addig amíg egyszínűre lehet állítani az egészet (és amennyiben nem olyan erős h kifolyik a szemed tőle).
-
T. Almeida
senior tag
450-500k között lesz bruttó... A (céges) qosmiom (x500-11w) 430+ÁFA volt 1 éve.
-
Ősember
őstag
"...egyszerre 10 lenyomott billentyű jeleit képes feldolgozni." - remélem jár hozzá előre telepített orgona program
-
^Clown
addikt
Remélem egyszer felfogják, hogy a GAMER nem egyenlő a KARÁCSONYFÁ-val...
-
Thome
veterán
válasz
TazLeacher #2 üzenetére
330 ezerre saccolom bruttóban.
-
markymango
tag
Én 500 alá nem tippelnék. Na megyek, töltök ki lottót..
-
Paul119
addikt
nagy egy ilyet szívesen elviselnék az asztali dömperem helyett
szvsz olyan320- 350k körül lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest