- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Igen vaskosabbak a kávák: [link]
De legalább meg lehet fogni a telefont, nem úgy van, mint úrilány a ... mindegy. Szerintem nem gagyi kinézetre (sem).Azért a tűző napon kocsiban elég sok telefon melegszik. Nem ez volt a baj az Exynosszal.
Az S10 Lite 240 ezren nyitott. Bár őszinte leszek én azt venném a FE helyett (talán még szolgáltatóknál van, de ha jól tudom a Samsung kivonta a forgalomból). De a FE sem feltétlen rossz vétel ennyiért szerintem. Az 5G antennák még sokat kérnek az akksiból. A Chip Magazin szerint átlag 18%-ot, ami sok.
A OnePlus Norddal hasonló méret (1-1 milliméter eltérés van, illetve 6 gramm). A Nord 190 ezer ft (5G-s, 12/256). Dilemma, hogy melyiket venném, ha e kettőből kellene választanom. A GSMArena szerint ebben sincs aptxHD, míg a Nordban van.
A szoftver általában a Samsungnál jó, kamera jobb, mint az átlag, a teljesítmény sokkal jobb (SD765G vs Ex990).
Bár ugye kinek mi a fontos. -
doooo
veterán
Na végre... rájöttem mi a furcsa ezzel a hülye, agyonhasznált képpel... csak az értesítősáv van lehúzva... Ugyanez a felesleges szituáció volt az itteni Fold 2 tesztben is lefényképezve, ott is megtévesztve egyeseket. Az értesítősáv ilyenkor nem a teljes képernyőn helyezkedik el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest