Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Kiváncsi leszek nekem az Edge 20 Prora lesz-e 2 nagy frissítés (12 és 13), mert azt ígérték.
-
ghiottone
nagyúr
Erre gondoltam, de még leírva nem láttam sehol és sajnos a Motorolánál előfordult már párszor, hogy nem azt adják, amit ígérnek - bár volt, hogy az eredeti bejelentéskor ígért 2 OS frissítés képét is lecserélték 1-re és jött a szokásos népharag. A hivatalos amerikai blogposztban például nem látni infót erről a 3 évről sem. Az elmúlt évekhez képest ez már előrelépés, de még most se az, ami már lassan sztenderd lett ebben a kategóriában.
A német oldalon még nincs kint ár, de nekem a 8-900 euró között rémlik. -
roli543
őstag
Barackos kenyér
Mikor làtunk már egy zoom kamerát ebben a kategoriában de komolyan.
-
Kawauso
aktív tag
Beebom vagy Geekyranjit videójában 2 OS frissítés + 3 év biztonsági frissítés lett említve, specifikusan az, hogy Android 14-ig frissítve lesz, mert 12-vel jön ki a dobozból.
Nekem egyébként szimpatikus a készülék. Jó kompromisszumokat választottak. Most mondanám, hogy árban is rendben van, de minden borzasztó módon drágult. Így is olyan 200eFt elejére jön ki az indiai árral.
-
ghiottone
nagyúr
+ a hivatalos bemutatón elhangzott egy ígéret, hogy innentől kezdve a közép és felső kategóriás készülékeiken 3 év frissítést vállalnak. - ebből mennyi lesz az OS az még kérdéses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
istenem, nem csak Mo lép hátra, hanem a gyártók is 1-1 új szériával. Jàr nekik a keksz