Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"...Lenovo Phab2 Plus (...) a rendszerchip pedig ugyanúgy négymagos, mint a Phab 2 esetén, de a pontos típus eltér: a MediaTek MT8783..."
Nyolcmagos. -
-
Isten látja lelkem,az S6-ot leakartam cserélni egy Mate 8ra,de az is akkora péklapát a maga 6"-jével,na meg megfogtam MM-ben a P8 Plust is,hát te jó isten...
Van ember aki ezeket minimális kompromisszummal tudja kényelmesen használni?
Az aprónak nem nevezhető kezemmel meg az S7 Edge is kiesett a pikszisből,ezek meg jóval nagyobbak!Amúgy mutatósak! -
törölt tag
Ezeket nem 2-nek kellene nevezni, hanem 0,5-nek. Vagy előzménynek. Vagy visszalépésnek.
(#9) Luck Dragon:
De ha ez lenne akkora, akkor az már nem ez lenne, hanem az, amelyik akkora a cég kínálatában.(#13) wolfman:
Inkább közel sem biztos. A nemzetközileg nettó bő 300 dolláros Phab Plus bruttó 90ezerért került be a magyarországi hivatalos forgalmazásba - lehet hogy a 2-esnél is megtartják a hasonlóan előnyös árazást a magyar piacra. -
-
wolfman
veterán
Szinte biztos hogy a Phab2 Plus lesz vagy 120eFt!
-
NEXUS-6
tag
Örülök, hogy folytatják a Phab vonalat. Nekem is egy Phab plus van. Amennyibe került azt maxigáz megéri. Edzett üveg védő viszont kell rá. Kár volt lesporolni, + 3-4000 Ft.
Meglepően sok zsebben elfér azért. Farmerban azért nem. Arra ott a hasitasi. Netezni videózni már fájdalom a kissebb.
-
Fejvadi
nagyúr
Szép nagy péklapát.
-
Matada2.3
veterán
Nem hangzik elégnek annyira ez a két Media Tek megoldás..
-
-
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Vannak akkora méretben is telefonok a Lenovo és Moto kínálatában
Saját maguknak nem csinálnak konkurenciát, kivéve a Samsungot, ők szeretnek..
-
fornettisuti
veterán
"6,4 hüvelykes kijelzője 720 x 1280 pixel felbontású"
öröm lesz nézni, nem -
prolad
addikt
Ha itt is ilyen árakon lesznek, akkor nagy sikerük lehet, olcsó tepsik.
-
laci_csk
senior tag
Nekem is inkabb a 6" ami bejon.
-
Nagy kár hogy nem adják ki 5.5 vagy 6" kivitelben. Az sokkal emberibb lenne.
-
wolfman
veterán
Helyben vagyunk. Lehet hogy majd benevezek egy Phab2 Plusra.
-
kbyte1024
veterán
na meg mekkora már?
-
James67
aktív tag
Ilyen kiálló kamerával kényelmetlen lesz zsebre tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest