- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Hát igen, az alapsztori igazabol a keleti utazas cimű ázsiai legendára épül. Benne vannak az alap dolgok, a felhőn repülés a bot. És a majomkirály utazásai kalandjai. Aztán a Z-re toltak egy superman sztorit belőle
-
Xaels
félisten
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Nincs veled baj, nekem is az a kedvencem.
-
szupermacs
veterán
Először azt hittem valami felugró ablakban szólalt meg valami ócska reklámzene. Azért elég hitvány módon lett összerakva ez a videó. Nem hozta meg a kedvem és az érdeklődésem.
Biztos velem van a baj, hogy a Sima DB-t sokkal jobban szerettem, mint a Z-t. -
SunMount3r
nagyúr
Nem a szívem csücske ez a Dragon Ball téma, tán még 1 részt sem láttam végig a sorozatból, de mivel RPG, így már én is kíváncsi vagyok... (Sokkal inkább, mint a "püfölgetős" vonal, amiből már lassan Dunát lehetne rekeszteni)
.
-
tuki2200
senior tag
Warcraft 3-ba voltak regen ilyen Dragon Ball map-ok, palyak szerkesztve, eventek, fejlodes, sarkanygomb kereses, jo csapat, rossz csapat, kulonbozo karakterek akkor jelentek meg ha valami aktiv esemeny triggerelte. Lehetett edzeni mennybe, pokolba, visszakerulni az elet palyara stb. És mindez egy multiplayer map volt csak for fun (mint a dota)
Hatha most az ujra megjeleno jatekkal elo szedik ezeket is..
-
Xaels
félisten
-
CocooN-z
őstag
Nah ez frankónak ígérkezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest