Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nagyot mondtál koma.
Az eleje meg a hátulja nyitott. Ott megy/mozog a levegő.
A két oldala vagy nyitott vagy zárt. Ha nyitott akkor bizony két oldalon is ömlik a levegő.
Gondolom mindenki másnak evidens. Csak neked valamiért nem.
Ja és ezért is raktam be két képet.
De hát így se esett le. -
Lacika112
aktív tag
t4 volt említve azt most ~10 körül láttam azért említettem azzal összehasonlítva, de tény lehet olcsóbban ilyen teljesítményt vagy ebben az árban jobbat is találni.
T4 em volt nekem is elég sok konfigot megjárt míg elajándékoztam (azt hiszem alaplaphoz adtam? ) utolsó körben egy Athlon 5350 et hűtött passzívba míg be volt csak hányva a szekrénybe jóféle sufni gány lemezen 2 fúrt luk lefogatóval
jól van na kutya nem látta....
-
nexplo
őstag
Ez a hűtő több márkanéven fut már. Alap konfigokba simán jó, pláne ha olyan márkanév alatt veszed akkor az ára is szuper. Ez a pár ezer forintos kategória, jól szellőző házban tök jó vétel lehet. Sajnos a cikk árat nem közöl
-
Lacika112
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
Ez egy az egyben a kinában kapható snowman koppincsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged