- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makro
senior tag
nincs meg a megfelelő hűtés és máris jönnek a gondok
-
bteebi
veterán
Ez egy elég korrekt alap laptop. De semmi extra. Amúgy tényleg olcsó, de abban se kiemelkedő. Szerintem.
Az egyik barátom barátnője vett nemrég egy FuSi laptopot, ami hasonló paraméterekkel bírt kb., na az is kapható már 90 kHUF-ért is. Ráadásul azon van webkamera is. Igaz, csak FuSi
.
-
Findzs
addikt
90 ezer forintért nem mondanám olcsónak
ilyen árban már lehet venni fujitsut, made in germanysat
vagy acert -
makro
senior tag
Másfél évig volt ACER-em, most fél éve cseréltem MSI-re egy laptop szervizben dolgozó ismerősöm javaslatára. Mondjuk úgy h vannak gyártók, akiknek a gépei nagy kupacokban
állnak a polcokon. Akkor ezt volt számomra a kiindulópont, ilyeneket nem....
Bár hamar rájöttem h az MSI kicsit jobban össze van rakva.ON: most már csak min. 6-12 hónappal a kiadás után veszek valamit, ha az idő alatt nem jönnek elő a széria hibák, akkor már van esélyem rá, h nem fog szétesni működés közben.
-
Bluegene
addikt
válasz
Napfénysüti #39 üzenetére
mondjuk most vett vater egy EX720-ast, ha látnád azt a gépet megváltozna a véleményed, igaz az más kategória, talán ezért vagyok msi párti
meg talán azért mert összevetve a HP pavilionnal ami drágább, az Msi-nek szebb a képe
-
válasz
rootkiller #10 üzenetére
"De 3x annyit fogyaszt."
Valamint majd' haromszor olyan nehez es haromszor olyan konnyen torik (a netbookok baromi masszivak a kis meretbol eredo kis erokarok miatt, az ilyen nagy tepsiknel meg ez pont forditva van).
-
mephi666
nagyúr
belinea régen (kb bő 10éve) nagyon nagy márka volt crt téren... aztán jött pár szériahibás termék: pl 15"-os 10 20 10-esek talán... (...és meginogott a beléjük vetett bizalmam) egyik ismerősnek is olyan volt és időnként remegett rajta a kép... de több helyen is volt vele gond... utána kevesebbet hallottam már róluk... fura h laptop téren is be akarnak jönni most... kíváncsi lennék én is a minőségre és a tapasztalatokra, mert valamikor asszonynak kellene olcsón tűrhető noti... de az amiloktól félek eléggé... :S ebben az árkategóriákban meg azok vannak... esetleg olcsóbb toshibák... de szívem szerint inkább valami normálisabb msi-t vagy dell-t szeretnék... de hát azok drágábbak is
-
Bluegene
addikt
válasz
littlelion21 #31 üzenetére
miért? a belinea nagyobb márka?
sztem a kettő közül inkább msi
-
Napfénysüti
nagyúr
Szinte teljesen ilyen kiépítésű a 2,5 éves Amilo L7320-am.(SIS+Unichrome;15,4;40Gb)
Csak az anno 135k volt
Viszont akinek egy alap gép kell netre,officera annak ez olcsó alternatíva. Sokan nem engedhetnek meg maguknak drágább gépet. Mondjuk én speciel nem vennék mégegyszer ilyent... -
.mf
veterán
"mindehhez 15,4 hüvelykes kijelző társul, ami a méretéből adódóan nagyban megkönnyíti a munkát. A hordozhatóság és az akkuteljesítmény természetesen némileg korlátozottabb lehetőségeket teremt, de a Belinea biztos abban, hogy rengeteg vásárló szeretne méretben ideális, de olcsó mobil számítógéphez jutni."
Mennyiben könnyíti meg a munkát?
És a szállítást?
Ha 14.1" lett volna vagy esetleg 13.3", és evvel 2kg, akkor még azt mondanám, hogy ok, de így, hogy 15.4" és 2.8kg?
Méretben ideális? Nekem a 15"-es noti is már batárnagy, képe életlen és hordozhatósága, tömege elfogadhatatlan (11.1" gyorsan elkényeztetett... néha induláskor ellenőriznem kell, hogy tényleg betettem-e a táskába a notit). Nálam méretben a következőnél 13.3" lesz a maximum, 15.4" már szóba sem jöhet hordozható/hordozandó laptopnál (DTR más tészta)...
Ráadásul a nagy kijelző mellé EIST nélküli Celeronnal, tehát kemény 2-2,5 órát mehet akkuról, jó esetben...Ez tehát legfeljebb árban versenyezhet, esetleg marketing-sallang mennyiségében
-
Mystic
tag
Annyira lementek mostanra a notebook árak, hogy szinte már olyan lesz, mintha csak egy mobilt venne az ember.
-
D.Orion
veterán
Én is azt hittem, hogy ez az első notebook-juk, de közel sem.
-
makro
senior tag
az irány, amit megcélzott Belinea, az nem rossz
csak mint említettétek is, az első notebookja -
kcsa
veterán
válasz
VaniliásRönk #13 üzenetére
épp ezért néztem be én is kommentekhez, mert nekem ez sántított. De Chrome9 még így is jobb lenne mint a MirageIII ami benne lehet
-
-
Timyyy
őstag
Hát ez abszolút reális ár, sőt, szerintem meglepően olcsó. A netbook úgysem fog elterjedni leginkább a kis mérete és az ehhez társuló nagy ára miatt, de ennek már van esélye.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Itt valami nincs rendben, a SiS chipset mellett hogy lehetne integrált S3 VGA? Diszkrét sem lehet, mert akkor nem ennyibe kerülne a cucc. Szóval... most mi van?
-
Chaser
legenda
válasz
rootkiller #5 üzenetére
Épp celeron proci és SiS chipes lap társaságából írok, bár ők már 6-7 évesek lehetnek
Nem tudom mi rossz benne... 2 év garral ennyiért jó ez a noti.
-
DroneZ
aktív tag
az igen. 15,4-es és majd' 3 kiló??? az széép teljesítmény. az enyém 17-es de csak 2,36 kilót nyom a mérlegen...
-
Devid_81
félisten
Hát azért nem estem hanyatt tőle, ilyen konfiggal kb ennyit is ér.
Talán a 2 év garancia ami kicsit érdekesebb.Szerk: azt azért hozzáteszem, hogy jelenlegi árakhoz mérve jó a dolog, csak itthon közel sem 300 júró lesz...
-
simonzé
addikt
Pontosan. Emiatt akár főgépként is megfelel a felhasználók többségének. Aki netezni akar, néha elvinné a gépet fotót mutogatni a rokonsághoz, vagy csak nem elég jó már a szeme a netbookokhoz, annak ez az álomgép. Egy webkamera meg egy Linux mondjuk még beleférhetne...
Sis lapkakészlet mellé Chrome9... ennél jobban már nem is lehet spórolni. A kategória egyébként nem új, a válság előtt ennyiért még választék is volt a 2,1-es Celeronos gépekből (a 220-as Euró idejében). Egy webcames Acert (Pebble design) be is vadásztam 85000-ért, és máig szépen muzsikál fateréknál.
-
D.Orion
veterán
válasz
rootkiller #5 üzenetére
Nem játékra találták ki, de nem is arra kell használni... A hír címe is elárulja, hogy mi az érdekessége a gépnek. 90K-ért lehet venni egy 15.4"-os gépet ami bőven elég netezni, szöveget szerkeszteni, dvd-t írni, filmet nézni és nem kell a kis 10"-os kijelző előtt szenvedni.
-
rootkiller
őstag
Celeron, SiS, stb. Szerintem nem kell ragozni hogy egy kacat, hiába olcsó.
-
zed1983
őstag
Egész tűrhetően néz ki...
-
urdongo
tag
Szerintem meg annyit kérnek érte mint amennyit valójában is ér.
+ csekélyke kis profit. Igazából nekünk akkor érné meg ha az euró ismét 250 forint környékén mozogna...és nem 299-en mint ma is.
-
D.Orion
veterán
Ez egész egyszerűen:
Jelenleg nem is tudom mi kéne még bele ennyi pénzért. Szerintem igencsak korrekt gép ezért az árért.
(#1) Typhoon47: sok?
Nem tudom ennyi pénzért milyen teljesítmény fér még bele. Mindjárt körbenézek, akkor.
Körbenéztem gyorsan egy kedvelt webáruházban. 100ezer Forintos határig csak kettő 15.4"-os kijelzővel megáldott gépet találtam, a többi mind 8"-9"-10" volt. A két gép:
FUJITSU-SIEMENS Amilo La1703
FUJITSU-SIEMENS Esprimo V5535Szerintem reális az ára, az viszont tény, hogy 250-es Euro-val tényleg jobb lenne.
-
Typhoon47
senior tag
sok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest