Új hozzászólás Aktív témák
-
Dovloran
senior tag
válasz aprokaroka87 #12 üzenetére
Igazad lehet
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
joelke HU
senior tag
Nahát ez a lock screen elég fura. A Flyme nem ilyen vagy tévedek? Legalábbis amit még én használtam annál nem ilyen volt. Ez nagyon olyan mintha csupasz droid lenne rajta.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Dovloran
senior tag
Most egy kicsit elszomorodtam, hogy azon a belépő szintű mobilon Oreo van, az M6 Note pedig még mindig nem kapta meg a frissítést.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Graphics
Jómunkásember
-
forgonati
őstag
Spreadtrum? Eddig csak a leghulladékabb fostalicskákban volt ez a cucc, bőven MTK alatt van. Sok jót nem várok tőle...
Keelah Se'lai!
-
Graphics
Jómunkásember
Spreadtrum egy p betű kimaradt.
Ettől a cégtől retteg a mobilos világ.... Sajnos eddig nagyon gyengék voltak.. Kérdés mire jutottak, de szerintem inkább csak olcsó mint jó
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sfefe
addikt
Köszi, a 16th-ra gondoltam de ahogy nézem az itthon nem kapható.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Ezek a Meizuk mennyire oks telefonok? Frissítés, gari stb. Ahogy nézem nem is igen kaphatók itthon..
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
veterán
Van itthon egy EP52 Lite, messze jobb, tisztább, mélyebb a hangja, mint az ugyancsak itt levő Tronsmart Encore S2 vagy Bluedio TN-nek, ugyanakkor headset-ként, telefonáláshoz nem az igazi.
Van egy Meizu POP TW50 is, nagyon tetszik, kellemes kis eszköz, stabil a fülben, nincsen vele gond, csak nem tudom megmondani, miben jobb, mint pl az EP52 a divaton kívül. Vezetéshez Huawei BT fülest használok telefonáláskor, ha a Fordban ülök, a Kiában beépítve van a kihangosító, ott nem kell. Szóval a TW50 menő, divatos, de nem jobb igazán a tesónál. Lakásban ugyan tisztább a hangja, de az utcán halk. Viszon lakásban meg egy Ausdom M04s fejhallgatót használok, ami értelemszerűen sokkal jobb hangú, mint a Pop TW50."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!