- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- iPhone topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dovloran
senior tag
válasz
aprokaroka87 #12 üzenetére
Igazad lehet
-
joelke HU
őstag
Nahát ez a lock screen elég fura. A Flyme nem ilyen vagy tévedek? Legalábbis amit még én használtam annál nem ilyen volt. Ez nagyon olyan mintha csupasz droid lenne rajta.
-
Dovloran
senior tag
Most egy kicsit elszomorodtam, hogy azon a belépő szintű mobilon Oreo van, az M6 Note pedig még mindig nem kapta meg a frissítést.
-
-
forgonati
őstag
Spreadtrum? Eddig csak a leghulladékabb fostalicskákban volt ez a cucc, bőven MTK alatt van. Sok jót nem várok tőle...
-
Spreadtrum
egy p betű kimaradt.
Ettől a cégtől retteg a mobilos világ.... Sajnos eddig nagyon gyengék voltak.. Kérdés mire jutottak, de szerintem inkább csak olcsó mint jó
-
sfefe
addikt
Köszi, a 16th-ra gondoltam de ahogy nézem az itthon nem kapható.
-
sfefe
addikt
Ezek a Meizuk mennyire oks telefonok? Frissítés, gari stb. Ahogy nézem nem is igen kaphatók itthon..
-
Van itthon egy EP52 Lite, messze jobb, tisztább, mélyebb a hangja, mint az ugyancsak itt levő Tronsmart Encore S2 vagy Bluedio TN-nek, ugyanakkor headset-ként, telefonáláshoz nem az igazi.
Van egy Meizu POP TW50 is, nagyon tetszik, kellemes kis eszköz, stabil a fülben, nincsen vele gond, csak nem tudom megmondani, miben jobb, mint pl az EP52 a divaton kívül. Vezetéshez Huawei BT fülest használok telefonáláskor, ha a Fordban ülök, a Kiában beépítve van a kihangosító, ott nem kell. Szóval a TW50 menő, divatos, de nem jobb igazán a tesónál. Lakásban ugyan tisztább a hangja, de az utcán halk. Viszon lakásban meg egy Ausdom M04s fejhallgatót használok, ami értelemszerűen sokkal jobb hangú, mint a Pop TW50.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest