Belépő kategóriás Meizu mutatkozott be

Hirdetés

A Meizu csúcsmobilja és az M6T mellett mutatta be a gyártó Indiában a C9-et, ami egy kedvező árazású, belépő szintű modell. A jelenlegi akcióban mindössze 60 eurós (19 ezer forintos) készülék később sem éri el a 100 eurós árat, ezért pedig modern forma, dual SIM LTE támogatás és aránylag nagy akkumulátor jár. Az 5,54 hüvelykes, HD+ felbontású LCD panel mögött 3000 mAh-s telep biztosítja a működést.


[+]

Rendszermemóriából 2 GB-ot mellékeltek a Unisoc lapka mellé, ami tulajdonképpen egy Sreadtrum készlet, csak a gyártó átbrandelte magát. Az SC9832E szett négy, maximum 1,4 GHz-es Cortex-A53 magot tartalmaz. Kamerából szimpla szenzorok dolgoznak mindkét oldalon, elöl 8, hátul 13 megapixellel, f/2,2 rekesz mellett. A 16 GB belső tárhely bővíthető, a hardveren pedig Android 8.0 fut.


Meizu Pop

Emellett két új, vezetékmentes fülhallgatóval is bővült a termékpaletta: EP52 Lite és Pop. Mindkettő vízálló, utóbbi viszont valóban vezetékmentes. A Pop grafén membránnal és 700 mAh-s akkumulátorral szerelt, ami 3 óra üzemidőt jelent, a töltős tokkal összesen tizenkettőt. Az EP52 Lite főleg sportoláshoz ajánlott, mindössze 16 gramm, üzemidőben pedig 8 órára számíthatunk 150 óra készenlét mellett. Az EP52 Lite körülbelül 8 ezer forintnak megfelelő rúpia, a Pop pedig 28 ezer forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Hirdetés