- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
A változással nekem sincs bajom, de szerintem is ez a 'modern' ui inkább
röhejesvisszalépés lett mint előre. Például én nem mindenben szeretem a szögletes dolgokat. Nem azt mondom, hogy legyen minden kerek, de a win7 startmenüje nekem még mindig sokkal jobban bejön így, hogy az ikonoknak nincs háttere, mint a tízesé, ahol minden alá oda van erőltetve egy 'kockaháttér'.
Mobilon még elmenne, bár ott is kiröhögtem mikor először megláttam egy wines telefont (a menükre gondolok, a kezdőlapos élőcsempéket elismerem, hogy jól néznek ki), pc-n viszont... Másik, részben hasonló dolog a win10-es 'modern' ikonok (a vonalrajzokból állókra gondolok), mobilon ezek már valóban kurva jól mutatnának (vagy mutatnak, win10-es mobilt még nem láttam, de gondolom áthozták erre is), de pc-n szintén nevetséges, mert nem illik össze az egész rendszerrel, mivel az egész egy tákolmánynak néz ki, mint például a gépház, az se egységes, van beállítás amit az új, van amit a régi helyen lehet elérni (van, amit meg már egyáltalán nem lehet elérni, mert kiszedték.)
Ettől függetlenül nem mondom azt a win10-re, hogy nagyon szar, mert stabilan és jól működik, sőt a startmenüben az élőcsempék például kifejezetten tetszenek, de hogy az én szememnek ocsmányul összegányoltnak néz ki az egész, az fix. Bármelyik linux porig alázza.
És hogy legyen valami kapcsolódási pont is a cikkhez, a DX12 miatt tettem fel. És fent is marad, mert jól működik, ugyanazon a hardveren gyorsabbnak érződik. Csak szarul néz ki, de végülis a legtöbbet úgyis a TC/Opera/Steam valamelyikét látom
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Pentax DSLR topic
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest