Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Van, amin nem vagyok hajlandó problémázni. Az ő részükről üzlet, szerintem érthető. % évig támogatott egy telefon főverzió szinten, a másik oldalon max 2 évig. Ez nekem bőven elég. Sokkal nagyobb problémáim vannak ennél. És igazából mindenkinek. Egy félmilliós telefon topijában az összes probléma semmi. Akinek 5e forintja van hónap végén, na az probléma. Ennyi.
Kitartok amellett, hogy józan ésszel nem várható el az, amit te elvársz, egy piaci helyzetben. Ez kb mint az ingyen sör. De nem vagyunk egyformák, szóval a vélemény szabad.
Azon már fennakadok, hogy az egyel ezelőtti Focusom felnije miért nem jó a mostanira. Nem indokolja technológiai váltás vagy valami. Egyszerűen máshová fúrtak lyukat. Ez már bosszant. De azon nem akadok ki, hogy nem adták oda az új technológiák mindegyikét a régi autóhoz. Akkor ki venne újat? Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Linux kezdőknek
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Futás, futópályák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest