- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alogonomus #51 üzenetére
" Egyedül az UHD az Nvidia terepe, ahol már teljes bedobással tud működni a GA102, míg a Navi21 már nem tud plusz erőforrásokat mozgósítani."
Igen erre elég értelmes és részletes választ kaptál hogy egydül az UHD az Nvidia terepe szerinted főleg hogy amire válaszoltál az e 6900 és 3090Ti viszonyát fejtegette. a 6950 kártyát te keverted ide. Egy 6900XT ellen még egy 3090 bőven terep mindegyik felbontásban. Én kétszer is elolvastam mit írtál most te is próbáld értelmezni milyen állításodra kaptál választ .
-
válasz
Alogonomus #37 üzenetére
az általad említett tesztben lefordítva mit látsz ha már a részleteket nem veszed figyelembe csak szépíted a számokat:
tehát a 3090 (NEM Ti) hez nézve FHD ban egyenlő, a többi felbontásban gyengébb a 6900 XT
A 3080TI hez nézve pedig egyedül FHD ban gyorsabb 1 % kal a többiben lassabb. tehát 6900XT = 3080Ti jóindulattal a 6900XT felénem nézve RT -t meg DLSS-t meg hasonló huncutságokat.A 6950 hez nézve azonos fogyasztással FHD ban 2 % kal gyorsabb a többi felbontásban gyengébb mint a 3090Ti, 4 K ban a 3090 nél is gyengébb. kb 3080ti
Még kiegészítés hogy az általad írt százalék számok a 6950 =100% bázis értékénél jelentik ezt a százalékértéket. ha a 3090 a 100% akkor ez több természetesen...
nem váltott semmilyen tesztoldal semmilyen felbontásonkénti tesztelésre .ez évtizedek óta így van elárulom neked. ez egy 10 éves teszt : [link]
meg ez is: [link] -
tibaimp
nagyúr
válasz
Alogonomus #37 üzenetére
OK! Van igazság abban amit írsz, ez jogos! Én is csak a fullHD-t szoktam nézni, mert az van nekem itthon, szóval olyan veszély nincs, hogy ÉN valaha ilyen, vagy hasonló VGA-t vegyek
, ami viszont most az NV mellett döntött számomra is, annó az RT támogatása, illetve most is jobban muzsikál az RT-ben, elég sok játéknál, az AMD VGA-in jobban visszaesik az FPS. Ennek okát én nem tudom.
-
1dude
senior tag
válasz
Alogonomus #38 üzenetére
Ahogy fogynak a DX11 cimek, úgy jön fel az AMD.
-
podtibi
senior tag
válasz
Alogonomus #31 üzenetére
Ha nem tévedek Egy 3080ti/3090-nek is 850 az ajánlott. Természetesen itt is vannak olyan fajták amik többet is igényelnek. Még mindig nem értem hogy fog az amd kevesebb fogyasztásból jobb teljesítményt csinálni, ha már a 6900xt-vel ugyanott járnak mint a 3080ti/3090.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Alogonomus #31 üzenetére
De egy normál 6900x-hez képest egy normál 3090Ti +15% [link] ez meg gondolom még erre tesz rá vagy +10%-ot! Azért az se rossz. Bár jogos, ezek a VGA-k már nagyon sokat esznek, ami amúgy nem jó! És az irány sem jó, ami felé mind a két gyártó halad.
-
podtibi
senior tag
válasz
Alogonomus #29 üzenetére
Az ajánlott tápegységre célzok.
-
podtibi
senior tag
válasz
Alogonomus #26 üzenetére
Van "1000w"-os 6900xt is, tehát az amd sem áll távol a fogyasztástól. Inkább árban jobbak szerintem, mintsem fogyasztásban. Fogyasztásban az amd-nek is muszáj lesz eljutni oda ahova az nvidia-nak.
-
válasz
Alogonomus #26 üzenetére
Ennek a következménye az lesz, hogy a régieket is eladják a mostani áron.
Az új széria jönni fog, de vastagon fog majd a toll....
Lehet választani, hogy az extra teljesítmény, extra áron.
Bukni nem fognak, arra ügyelnek. Látták, hogy a nép minden pénzt megad, erre fognak alapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest