- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Általában nem szoktam sajnálni a spekulánsokat, akarom mondani a befektetőket, de most igazat adok a csókának.
-
Azért azt nehéz lehet bizonyítani, hogy valaki csak azért lett HP részvényes, mert a HP megvette a WebOS-t. Szerintem ennek a precedens értéknek nem kellene átmennie és pereljen mindenki egyénileg, ha akar, mert így akkor gyakorlatilag minden részvényes kaphat pénzt, még az is, akit csak a szerverpiac érdekel.
-
FireKeeper
nagyúr
a kereset szerintem jogos, a kép pedig EPIC!
-
rep3at
őstag
Egyetértek a keresettel, illett volna szólni.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
peugeotmate #9 üzenetére
+1 de most komolyan h ha ez így igaz akkor nincs mit meglepődni.De am amerikában elég gyakoriak az ilyen perek.Mármint akkor amikor elkezdenek zuhanni a részvények.
-
peugeotmate
őstag
A fagyi visszanyal - kicsit másképp.
-
Totheground
addikt
Szerintem igazuk van.
-
utomi
senior tag
Neked lehet, hogy vicces a dolog de azért ha több millát befektetsz mert a HP azt mondja, hogy akkor mi most a következő Apple leszünk majd pedig minden előzetes befektetői értesítés nélkül homlokegyenest más csinál a cég és megszünteti a WebOS-t akkor bizony az komoly pénzügyi érvágás egyeseknek. Az USA-ban pedig bizony komolyan veszik a vagyont és az ahhoz kapcsolódó jogokat. Szóval a csávó nem kis kártérítést kaphat a többiekkel együtt.
-
zdanee
őstag
De vicces képet találtatok az ürgéről!
Mit dönthet a bíróság? Folytassák a WebOS fejlesztését? Fizessenek a befektetőknek kártérítést (akkor mitől lesz jobb)? Esetleg lemaradt a 99$-os TouchPadról és így kaphat egyet (nekem is!)?
-
Maxentius
addikt
A HP ezek szerint sose gondolta volna komolyan a webOS fejlesztését, csak a befektetők átverése lett volna? Kicsit komolytalanul hangzik...
Ez a pofa megér egy off-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged