- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tigerclaw #81 üzenetére
A tobbseg az ilyen belepo, kozpes dGPU-s notikat nem azert veszi mert van benne dGPU.
Hát akkor mégis miért veszi?Én egyetemi éveim alatt kb. 1 évig használtam Macbook Airt, azt lecseréltem egy Acer V15 Nitróra, hogy tudjak rajta játszani is, azt meg tavaly lecseréltem a lentebb látható XMG Core 15-re, hogy szaladjon rajta a Battlefield is rendesen.
Ha választanod kéne, hogy inkább IGP + dGPU-s noti vs. csak IGP-s noti, akkor te ugyanannyiért csak a sima IGP-set választanád?
-
válasz
Tigerclaw #76 üzenetére
"Extra problemat okoz a drivere miatt"
Na ne haragudj, de ezzel konkrét azért hülyeséget mondtál. Épp hogy a legtöbb játékban az Intel iGPUk maradnak ki a támogatásból ill. ha megnézed az emulátorokat is, az AMD vagy Nvidia GPukat támogatják, az Intel nem hivatalosan támogatott. Pont az integrált iGPU driverével szoktak problémák lenni, amikor meg van integrált + dedikált, van olyan játék is, ami raplizni kezd és nem hajlandó elindulni, amíg az eszközkezelőben nem tiltod le az intel iGPUt.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Tigerclaw #76 üzenetére
"(A HBM gondolom tul draga megoldas lenne ebbe a kategoriaba)."
Ez mondjuk abból a szempont érdekes megállapítás, hogy azok a gépek amikben eddig is az intel nagy GPU-i voltak , pl Iris Plus , azok simán belekerülnek 600-800ezer - 1 millió forintba. Nyugodtan beleférhet az a HBM szerintem egy 1,3 millió forintos MBP-be.
-
stratova
veterán
válasz
Tigerclaw #64 üzenetére
Ez nem annyira játékos rétegnek érdekes, de a teljesen fapad grafikánál kicsivel többet kínálhat és a kompakt prémium vonalon jóval magasabb árcédulát tehetnek rá, már egy kisebb IGP erőtöbbletért is.
MBP 13
XPS 13
HP Spectre x360 13
MS Surface Laptop 13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest