Új hozzászólás Aktív témák
-
kispal87
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy én mondjuk most akarok ilyen telót venni és mivel már nincs fent az alkalmazások között akkor én most lemaradtam erről a játékról?
OFF:
Fizetős alkalmazásokat hogyan lehet majd megvásárolni, mi kell hozzá? -
Blaise
veterán
A képek alapján simán hozza az iPhone-os verzió grafikáját.
-
GALARDO
addikt
Nem rossz!
-
leslieke
Jómunkásember
Már a harmadik Tokyoi pályán járok. De driftelni még nem sikerült normálisan, hogy kell mozgatni a telefont, hogy pontokat is adjon érte?
-
Steve1207
veterán
Én a badás S5250 wave2-t várom. Csak valamiért tartok a badától. A cikk az klassz, örülök hogy fejlesztéseket nem tolják el és csinálják bőszen (játék, prog stb).
Egy kis OFF: jelenleg egy Nokia 6120c S60v3-am van és lassan cserére szorul. A kérdés: Bada vs Android? Tudnátok érveket ellenérveket felhozni? A kinézett készülékek: Samsung S5250Wave2 badás lesz valamint az androidos Vodafone 845 (árához képest szerintem elég jó, csak a kijelzője...). És még talonban egy Sony Ericsson XPERIA X8 ami a közeljövőben jelenik meg. De teljes káosz ezekkel kapcsolatban mert még egyik oprendszert se használtam soha
-
erdoke
titán
Miféle elemlámpa? Eddig csak olyat találtam, ami a szerencsétlen kijelzőt égeti, a LED-hez sajnos semmit.
-
Spancho
senior tag
Ez már döfi ,már csak a telefon kéne
-
vsgaborr11
tag
Ez nagyon szép, le a kalappal!És mindezt ingyen!
-
HyP3b0y
senior tag
Dánke
nem rossz
olyan mint iphone-n
-
HyP3b0y
senior tag
Legalább egy videót láthatnánk működés közben
-
AS
félisten
Egyes országokban már előre van telepítve. Szebb mint Asphalt meg gyorsabb is
-
No-kia
addikt
tetszetős, ráadásul ingyen,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest