Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

nyisziati

üzenetére
						Az iPhone XS és XR is megröccen időnként, kábé ezért vett S10e-t a feleségem. Media Marktban szeretett volna ottani garis készüléket, menjünk be választani... -lelkesebb voltan talán még Nála is.
 Androidosként azt mondtam, adhatna egy esélyt az XS-nek vagy az XR-nek, és mindketten nyomogattuk őket hosszan. Csalódás volt, mert apró röccenések időnként előfordultak. Az S10e működése érezhetően folyékonyabbnak bizonyult. Szóval azt vette. Ez pár hónapja volt.Azóta láttam már apró késlekedést az S10e-n is, de az biztos, hogy -minimum a vásárlás idején hasznélt iOS mellett- az XR és az XS semmivel nem gyorsabb, mint egy S10.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Jogsik - tanuljunk vezetni
 - Google Pixel topik
 - Yettel topik
 - Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
 - BIOS topic
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
 - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
 - Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
 - Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Androidosként azt mondtam, adhatna egy esélyt az XS-nek vagy az XR-nek, és mindketten nyomogattuk őket hosszan. Csalódás volt, mert apró röccenések időnként előfordultak. Az S10e működése érezhetően folyékonyabbnak bizonyult. Szóval azt vette. Ez pár hónapja volt.