- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem preferáltam, csak leírtam a tapasztalatomat... általában 3-4 böngésző is fenn van, mindig a legújabbak, és kedvtől és feladattól függ, hogy épp melyiket használom (legalábbis ffox, opera és chrome közül, mert sem az ie6, sem az ie8 nem igazán nyerte el a tetszésem). de nem mondok úgy véleményt egyikről sem, hogy ne használnám, ezért is van fenn több...
-
google-be beírtam, hogy browser benchmark... az első, amit szinte kidobott, az a Futuremark Peacekeeper tesztje volt... na mondom lefuttatom... firefox 4-re kb 3500 pont jött ki, chrome 10-re kb 9500, IE9-en el sem indult (folyamatosan ment az analyzing rész, de maga a teszt nem indult el 8 perc után sem).
programok telepítése:
chrome pár sec csak... firefox szintén... ie9-nél mindent be akart záratni (nem engedtem, mert mindent ismét elindítani (sok programom fut folyamatosan) nem akartam), majd mivel nem engedtem, ezért újra kellett indítani mindent... leállításnál frissítéseket telepített, újra boot során pedig beállította ezeket... szóval összesen vagy 10 perc volt a telepítési idő...acid3 teszten is továbbra is a chrome megy át 100/100-al, a ffox 97/100, ie9 95/100...
sunspider javascript benchmark: chrome: 298, ffox 296, ie9 1230
nontroppo féle css bench onload értéke ffox és chrome ~250 ms, ie9: 597ms
és ez csak az első pár teszt volt, amit hirtelen találtam... a kényelem pedig ugye szubjektív...
mindennapokra marad nekem a chrome és a ffox4
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest