- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Persze h arra! A mosolygo smiley az optimizmus jele.. mi masra gondoltam volna?
a 4 meg az 5 a mai cuccokhoz kepest eleg nagy fogyaszto mind SoC-ban mind kijelzoben, ezek evrol evre sot felevrol felevre egyre kevesebbet fogyasztanak mint az elodok plusz a samsung energiamenedzsmentje is eleg fejlett, az s8 (+) parosnal is ment a siras h milyen kicsi akku.. aztan jott a koppanas a fikazoknak h megis milyen jol birja... tehat sztem sanszos, hogy a note8 is jol fogja!
-
-
Árpi001
senior tag
Én csak az aksi miatt aggódóm.
Note 4 ben is ekkora telep csücsül,de meglátásom szerint jóval erősebb ez a vas,a 4-es hez képest.Ergo szarabb üzemidő várható.Persze ez nem biztos,de esélyes,szerintem
Meg az infrát igazán beletehették volna.. -
m1lan
őstag
válasz
Blizzardking #48 üzenetére
A Note széria mindig az S szériára épül, tehát jó eséllyel a Note 8 is 18,5:9 képarányú Infinity Display-jel jön, csak hozzácsapnak egy tollat. Aki ragaszkodik a standard 16:9 képarányhoz, az még mindig vehet S7-et, S7 Edge-t az S8 helyett, viszont ha kijön világszerte a Note 8, akkor sok országban (pl. kis hazánkban) nem lesz helyette 16:9-es, tollas alternatíva, mivel a Note 4 volt nálunk utoljára forgalomban. Ha piacra dobják a Note 7R-t, és belövik az árát az S7 Edge és az S8 közé, azzal betömnek egy piaci rést.
A refurbished témáról: a legtöbb Note 7 érintetlen, bedobozolt, fóliázott állapotban került vissza a gyártóhoz, mivel a kigyulladós botránynak köszönhetően nagy részük csak a boltok raktáraiban pihent. A világ egyik legnagyobb gyártójáról van szó, nem hiszem, hogy ne vetnék alá tüzetes minőségellenőrzésnek a beküldött készülékek alkatrészeit. Ha veszel egy iPhone 6S-t, aminek mondjuk meghal a home gombja garanciaidőn belül, akkor nem teljesen új telefont kapsz helyette, hanem egy refurbished-et, a te rossz készülékedet meg darabjaira szedi egy robot, és ami jó, az bekerül egy másik refurbished telefonba. Attól, hogy egy-egy alkatrész használatban volt már, maga a készülék nem lesz használt...
-
zack
nagyúr
Én a Note5-tel is maximálisan elégedett vagyok (1 éves). Ha jó árazást kap a Note7, simán lehet, hogy ismét 1-1,5 évre bevállalom. Lehet hardverben már nem a legújabb, de még az S8-hoz képest sem érzek akkor változásokat. Nougat lag mentes, a fotók, videók minősége még az élmezőnyben tartja a mai napig.
Ha kapható lenne még az 5, simán jöhetne belőle egy új 64GB verzió, ismét 1-1,5 évig.
Egyetlen hátránya az microSD hiánya, de eddig nem okozott gondot.
A 7 sem azért kell, mert annyival jobb, csak szeretem, ha 1-1,5 évente új telefonom van.
Minden a 7 árazásán fog múlni. Note8 300k körül fog nyitni, Ha 160-170k fog nyitni a 7, tuti vevő leszek. -
GMalik
tag
De még most sem érted. Kiadni egy tavalyi modellt egy "beégés" miatt inkább a vasárlók igényeit szolgálva adnám ki, melyet közvetlen vagy közvetett módon a samsung kideríthetne.
Ha van rá igény és elérik azt a vásárlási szintet, amely esetben érdemes kiadni a javított kiadast..
Lehet, hogy mindez megtörtént , nem tudom..
De a jövő előre haladó tendenciát kell mutatnia technológiai szinten is. Vissza fele menni nem célszerű..
Adjanak ki egy új note szériát, kicsit felpofozova, szépítve, keret-kijelző arány csökkenést végrehajtva és már is lesz kereslet rá. De mint mondtam az s8 széria kisebb méretben ugyanazt a kijelző méretet tudja adni.. ráadásul fejlettebb, korszerűbb is.
Na mind1. -
Teal'C
veterán
válasz
RaveForce #44 üzenetére
Szürke, fekete, bugyi rózsaszín nekem tök mind1 ráadásul így még olcsóbb persze gari kérdéses erőssen. Ha HongKong ban lessz akkor nálunk is, általában azokat hozzák be mert azok full nyelv-el jönnek ami androidra van az benne van gyárilag.
És csak ,hogy lehessen köpködni Sammobilon kiadtak egy cikket az S8 párosról miszerint a samu is többféle tárral szerelte a telókat. UFS2.1 illetve UFS2.0
Megjegyzem ők elsőre is odaírták ,hogy TERÜLETENKÉNT ÉS SZOLGÁLTATÓNKÉNT VÁLTOZHAT!!!
-
zsoltti
senior tag
ígyis úgyis vinni fogják szerintem
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #47 üzenetére
Dehat a note7rol volt szo.. arra gondoltam
-
Blizzardking
őstag
Ugyan már, az egész társaság ősszel cserélni fogja Note 8-ra, menthetetlenül. Úgyis mindenkinek S7 vagy S8 van már most, ami legalább új volt mikor kihozta a szolgáltatótól.
A refurbished az azt jelenti hogy használt. Attól hogy egy eufemizmussal illetjük, még lehet hogy Wisconsinban ez a gyönyörű hajlított kijelző volt apu kezében miközben ráküldte a fürgeujjakat a stoppolófára. Ezért kiadni 60 pizzarendelés árát...
Egyébként nem tudom honnan jött ez a G6, azt Beyruth keverte bele, én csak önmagában nevetségesnek találtam az árat egy használt telóért aminek a kanyarban van az utódja. No offense. -
-
válasz
Dr. 444Hertz #45 üzenetére
168 ezer a g6 kártyás csomagban.Arra gondolsz?
-
-
-
m1lan
őstag
válasz
Blizzardking #39 üzenetére
Meg nem is hajlított, nem is AMOLED a kijelzője, nem is 16:9 a képaránya, nincs hozzá toll...
Azonos áron (olcsóbban meg pláne) még a múltjára való tekintettel is jobb ajánlat, mint a G6.
-
-
válasz
Blizzardking #37 üzenetére
Lg g6 is előző generációs csúcsprocival van 240 ezerért....
-
Blizzardking
őstag
Két kilóért megvenni egy telefont ami egyszer csúfosan leszerepelt, csökkentett aksival, egy generációval régebbi soc-kal, és lehet hogy ezelőtt az övé volt? Nope
-
GMalik
tag
Fura lenne számomra ez a lépés a SAMU részéről..
Kiadni egy tavalyi modellt, melytől sokkal szebb, jobb, fejlettebb készüléksorozatot tettek le az asztalra (s8)..
Nem örűltség egy picit?
Az emberek a külsőségeket veszik figyelembe javarészt.. -
jacis
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Lehet. Az enyém tipp volt 😊
-
-
Zolik
senior tag
fogadni mernék ha megjelenne a neten pár kép hogy dobálják ki a note7-eket itt sírna mindenki hogy mocskos környezetszennyező pazarló brigád, de ha újra hasznosít gyakorlatilag hibátlan terméket akkor nyerészkedő kapitalista nagytőkés zsarnokok...
-
M5Norbi
őstag
Srácok nem tudnátok hivatalosan megkérdezni a SAMSUNG Magyarországot?
Mert jó ez a sok hír de ha innen mindössze sokezer kilométerre lesz akkor hiába örülnének neki itt is jónéhányan.
-
jacis
nagyúr
válasz
WinstonWolf #26 üzenetére
Rework
-
WinstonWolf
senior tag
1. Mindennek 50-50% az esélye. Vagy igen vagy nem. Aki mást mond az vagy matematikus - és hülye - vagy nem ismeri a világegyetemet.
2. 7R? R, mint robbanékony?
-
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #23 üzenetére
Akkor az eredmény 42 lenne.
-
-
Mennyi esélyt adtok hivatalos magyarországi forgalmazásra?
-
-
Cattle_Decap
tag
Ezt hamarabb vennem meg, sot inkabb ezt jelentosen mint a Note 8-at az barmit is gurit az, ha a kijelzoje ugyanilyen hulyegyerek kijelzo lesz mint az S8-ban van.
-
*Mukeey*
addikt
KELL!
3200as akku nem túl izmosnak hangzik,de elvileg takarèkos a soc... -
Spirit
őstag
Nekem az ütötte meg a szememet, hogy egy lényegében használt telefont képesek ennyiért adni, az a nem semmi.
-
Ugya azokkal a specifikációkkal jelenik meg mint a note 7 tavaly?Csak az akksi mérete változott?
-
-
bali
tag
Én nagyon örülnék, ha újrastartolna. Nekem az S8 széria nem jött be de egy Note 7-re bármikor beneveznék...Remélem ide is el fog jutni hivatalosan főleg annak fényében, h a Note 5 az EU-ban nem lett hivatalosan bevezetve. Remélem most lesz eszük és nem hagyják megint ki Európát a jóból...
-
-
aelod
veterán
viszont egyértelmű állásfoglalás a Samsung részéről, hogy környezettudatosak (ne semmisítették meg a többi, amúgy hibátlan komponenst) és biztonságossá tudták tenni az akkumulátort.
Inkább profit orientáltak. De nem rossz ötlet mivel egy évvel ezelőtt nagy siker lehetett volna a telefon.
-
Bomba ajánlat lesz, az biztos
(csak kérdés, hogy milyen értelemben)
Troll off: jöhetne ide is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest